Deletedmom27 bebishmom çok dikkat et canım biz de iki üç sene sonra olsun tek çocuk olsun istiyorduk evlendim 5 ay sonra hamile kaldım doğdu yine kaldım😑nasip işte bizim plan Yaradanın planına uymadı😅gönlünce hayırlısı olsun
_aycaccelik Mom2021 plansız erkek oldu ama şimdi de gelmiyo çocuğum 4.trimester de bitecek kadı içimde 🤷🏻♀️😂
Neslihan5252 Mom2021 valla ben istiyordum bi kızım olur diye 3 oğlundan sonra edim yok istemiyorum dedi ve sonuç bakalım cinsiyeti öğrenince arkadaşlar kız diyorlar tanıdıklar filan ama bakalım daha 9+3gunluguz
Ozlemtpl Egefe demekki bunda da vardir bir hayır😊 Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲🥰 cinsiyetleri öğrenince haberleselim 😊
Egefe Ozlemtpl ben bu gün doktora gittim %80 kız dedi 4. Ayda tam kesinleştiririz dedi ama değişeceğini sanmıyorum dedi 12+5 deyim
Aslanannesiayse Mom2021 Bizim iki Bebişte Annesi gibi gezmeyi seviyor sanırım ki ben hep Tatil Dönüşü hamile kaldım 🥲
ulviyedemirbas2 Mom2021 bizde planı yapdık tutmadı 1ay hadı ara verelim bıraktık ne zaman Olursa olsun diye o ayı hamile kaldım 🤭
Esraesra1 Evlendik 1 sene cocuk düşünmedim. Eşimde saygi duydu. 1 sene sona planli bir sekilde hamile kaldim. Suan 2 aylik hamileyim. Rabbim evlet isteyen herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin. Daha dogmadan evimize neşe,bereket getirdi minigimiz 😍
iremibrahim Mom2021 planlı yapıyorduk olmuyordu sonra artık öylesine yapmaya başladık dedim olmuyor sonuçta o ay oldu 5 aylık olduk oğlumla ❤️🙏💙
flowers Mom2021 hayatimda hic bukadar tuhaf bir soru gormedim planli- plansiz olmasi ile cinsiyetin ne alakasi var😂😂😂
Kuzeyufuk Mom2021 Planla ne alakası olabilir ki cinsiyetin Rabbim hangisini nasip etmişse o olacaktır
Lalihhhh Kuzeyufuk hislerime tercüman oldu yazınız ,😊 bebeği ve cinsiyetini nasip eden de ALLAH bizim elimizde olan şeyler değil ki
Nzlykp Mom2021 ilk gebeliğim, istiyorduk 4 aylık evliydim hamile olduğumu öğrendim kızım oldu ve şu an ikinci bebeğime hamileyim kızım 1 yaş 5 aylık ve ben 4 aylık hamileyim sürpriz oldu ama şu an cinsiyetini bilmiyorum hafta içi gidicem İnşaAllah ♥️
SutlacimiYedimmiBen Mom2021 planlimi bilemem ama istedikten uzun süre sonra hamile kaldım ilkide ikinciside öyle. Ikisinde erkek.
Kdk Mom2021 planlı gebelikti benim de. Karar verip doktora gittim gebelik öncesi kontrollerim için bi sonraki ayda hamileyim diye gittim çok şükür ☺️🙏🏻 Kendim de tez canlıyımdır karar verdiğim an yapmam gerekir. Sanırım bebişim de öyle olacak😂
Ozgulos Mom2021 evlendiğimiz ilk günden beri çok istiyorduk, çok planlıydı🥰, bir yıl sonra rabbim nasip etti çok şükür, 33 haftalık hamileyim, oğlumuz olacak, rabbim isteyen herkese en kısa zamanda başı etsin inş 🙏🤗🥰