yusufbebekk447 Herkes çocuk neden yapmıyorsunuz diye gereksiz gereksiz konuşuyordu .Yine de biz istediğimiz zaman yaptık
_nurgulkiziv Tamamen plansızdı bende pko var önlemimizde vardı adetim düzensiz olduğu için ihtimal bile vermemiştim evde testte idrarı damlatır damlatmaz çift çizgi çıkmıştı doktora gittiğimde hem keseyi hemde bebeği görmüştük.cinsiyetimiz henüz belli değil ☺️
Dmtny Plânlı bir gebelik oldu ama cinsiyetle planın ne alakası var çözemedim 😄 Erkek bebek bekliyoruz insallah 😊
ZYNP0434 Mom2021 benimkisi planlı Allah’ın izniyle inşAllah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım 7+5 haftalık dua edin bu 3. Gebeliğim 2 si melek oldular bunu çokça duayla istedim rabim nasip etti isteyen her bayana nasip olsun inşallah 🥰
MyPrncssArwen Mom2021 Bizim bebeğimiz planlı geldi 😌 istediğimiz için eşimle ilk gebeligim 30.hftamdaym inşallah Kızımız olacak ♥️🌸
Mom97 Gull_94 iyimiş seninki benim kızım suan 28 aylık kardeşi gelince 3 yasını bitirmiş olcak plansızdı ama Allahın taktiri😊
Gull_94 Mom97 bana kalda tek cocukta yetıyodu ama kardessız olmaz dıyınce bu kadar ara verdık zamanı artık dıye dusundk ama baklım hayrlısı😂🙏🏻
Sevvals23 2melek_annesii 3 haftalıkken anlamadım adetten hemen sonra olduğunu anlatmak istedim çocuğun. Hamile olduğum kesinleştikten sonra ilerleyen haftalarda yemek içmekle anladım.
Mom97 Sinemdmrcoglu ah canm benim benımkı 27 aylık hamile kaldım ben bile üzülürken seni düşünemiyorum kıyamam
Sinemdmrcoglu Baharakgul kızım küçük halim olmuyor bulantı falan kızıma bakamıyorum altını karnını doyuramıyorum
Minikannebsr Mom2021 valla planlı bi bebekti önceden bir ay önce folik asite falan başlamıştım. Ama yinede öğrenince bi sürpriz oldu yani :)
Merineri Bizimki de süpriz oldu beklemiyordum hiç, üstelik haşimato tiroidim var ve zordu ama Rabbim nasip etti 🥰