minikprensesimmm yusufbebekk447 ımmm tatlı muhallebili kadayıf yapabilirsinnn veya muhallebi yapıp üstüne puding dökebilirsin hem kolay hem hafif seni rahatsız etmez🥰 tart kalıbında çikolatalı kek yapıp onun üstüne çikolata eritip krema ile onu döküp üstüne meyve doğrayıp pasta yapabilirsinnn ay ben ne tatlıcıymışım😍 veya da sütlaç 😋
_sumeyyebedir7_ Karnıbahar kızartması nasıl yapılır bilen var mı 🤔 bilenlerden tarif alabilir miyim 🥰
Denizzz88 _sumeyyebedir7_ bem yumurta süt ve un ile kıvamlı bi sos yapıyorum önce sonra hafif haşladığım karnabaharları ona bulayıp kızartıyorum güzel oluyo 😋
Denizzz88 Mom-2 bizde dünden kalan taze fasülye ve nohutlu pilav var bide yoğurtlu pancar 😋 bugün yapmadım dünküleri yiyip bitircez
_sumeyyebedir7_ Denizzz88 markette dondurulmuş karnıbahar vardı onunla olur mu haşlamaya gerek varmı birde fritoz de kızartsam olurmu çok soru sordum kuşata bakma 🥰
Mervehhhhh Mom-2 hiç yemek yok bugün aşırı halsizdim gerçekten kalkamadım eşim de gelecek bakalım ne yiyeceğiz 😄🙄
Eminos123 Melikeadiguzell yazin daha sık yapariz patlicanlari kozle dogra tuz yap bol tereyag koy sahanda ocagin üzerinde iyice ozlesir kaynasin kapak ort bide cok leziz olur hatta mangal atesinde filan kozlersen cok guzel olur