minikprensesimmm Aysesss bizde yozgatlıyız da yani baba memleketim bizde çok yaparız ondan😍 afiyet olsun😋
SeymaK Mom-2 annemdeyim bugün yemekte hamsi onlara kızartma bana buğulama 🥰 yanına mercimek çorbası ve salata
_sumeyyebedir7_ Denizzz88 markette dondurulmuş karnıbahar vardı onunla olur mu haşlamaya gerek varmı birde fritoz de kızartsam olurmu çok soru sordum kuşata bakma 🥰
Denizzz88 _sumeyyebedir7_ yani haşlamamın sebebi içleri daha iyi pişsin diye marketteki hazırlardan hiç almadım çiğse eğer biraz haşlamak iyi olur yoksa içleri sert sert kalır
Aysesss minikprensesimmm sagol canım burlarda da cok yapılır yagmur yagsın yeter ki olduğum yerde kar yagmıyor da karda daha guzel olur sogukta 🥰
Eminos123 Melikeadiguzell yazin daha sık yapariz patlicanlari kozle dogra tuz yap bol tereyag koy sahanda ocagin üzerinde iyice ozlesir kaynasin kapak ort bide cok leziz olur hatta mangal atesinde filan kozlersen cok guzel olur
Melikeadiguzell Eminos123 Teşekkür ederim sen menünü yazınca buzlukta közlenmiş patlıcan vardi hemen onu yoğurtladım 😊Sağ ol tarifin için onu da deneyeceğim inşallah🌸
Eminos123 Melikeadiguzell yogurtluyu ben severim esim sade tereyagli seviyor artik yogurt olarak da havuclu tarator yaptiydim fazla olmus sabah kahvaltida yerim artik cok severim