Tugceynr Mom-2 akşama yemek yok dün akşamdan yapamadm bugüne yemek muhtemelen kahvaltı melemen vs olacak 😀😀
DaisyMom Mom-2 ben annemde kaldigim icin buradaki menuyu soylim 😂 annemlerde her perşembe balık olur.Firinda patatesli buglama olarak.Bende mecburi yicem artik😂
yusufbebekk447 Mom-2 zerdeçallı patates çorbası karnabahar Makarna patates salatası 😁😁😁😁 ben de tatlı düşünüyorum aklıma gelmedi bir şey
minikprensesimmm yusufbebekk447 ımmm tatlı muhallebili kadayıf yapabilirsinnn veya muhallebi yapıp üstüne puding dökebilirsin hem kolay hem hafif seni rahatsız etmez🥰 tart kalıbında çikolatalı kek yapıp onun üstüne çikolata eritip krema ile onu döküp üstüne meyve doğrayıp pasta yapabilirsinnn ay ben ne tatlıcıymışım😍 veya da sütlaç 😋
Zeyneplena34 Ekmeğine kadar ev yapımı hamburger yapacağım. Yanında fırın patates, ev yapımı çıtır soğan, içecek olarak en sağlıklısından ev yoğurdu ile ayran. 😁 Allah bereket versin. 🙈
Eminos123 Mom-2 közlenmiş patlıcan vardi buzluktan onu tereyağlıycam eriste pilavi havuc tarator ev yapimi vişne suyu
heyymomm Mom-2 fırında çıtır patates ve makarna son günler olduğu için artık zorlanıyorum kolaya kaçtım 🙈