Gizemceylan Sbrcgr aynı dert bende de var geçmiyo 😏 elma sirkesi duydum bi kez denedim ama faydası oldu mu bilemedim
selinyslgz09_ Sbrcgr Kefir iciyorum ben günde 1 tane doktorum ya activanin probiyotik yoğurdunu yada probiyotik kefir tüket dedi icim’in meyveli olanlarindan hergun iciyorum ve günde 3 lt su çok şükür geçti daha da olmadı 21 haftaya girmek üzereyim
Serapveminikleri Sbrcgr ben belirli suya göz kararı koyuyorum ama 1 lt yarım çay bardağı koyabilirsin k.bakma şimdiden detaylı anlatayım ki sende öyle uygula wcden sonra yikaniyroum ondan sonra sirkeli suyu döküyorum 🙏
Serapveminikleri Sbrcgr fark etmiyor cnm inan nerde bulsam alırım 😂ama doğal var tabi o daha iyi olur 🙏
raabiia Sbrcgr bende 22 haftalıkken olmuştum mantar başlangıcına kadar gitmiş çok kötüydüm doktor fitil ve krem verdi anında iyi geldi mutlaka gözük doktora mafolursun yoksa
raabiia Sbrcgr evde oldugun zamanlarda iç çamaşırı giyme ve üzerinde ki kıyafet özel bölgene temas etmesin sıcak su asla deydirme gün içerisinde soğuk suyla yıka iyice kurula bide başka doktora görün canım olmadı
Aslanaysima Mantarla eslik eden iltihap. Uzun suredir ugrasiyorm hamilelik bunu tetikliyormus ve gecmiyo . Fitil krem ilac ne varsada kullandim temzligede dikkat ederm ama gecmedimi gecmiyo. Fenalik geliyo
gozde_arel Sbrcgr bende yanma yok ama ağrı var kasıklarımda idrara çıkamıyordum doktor çok fazla enfeksiyon var dedi ilaç yazdı bugün alicam 😏
Nurcihn Benimde sürekli akıntım oluyor idrar testinde hep enfeksiyon var diyolar ilaç veriyolar ama yok şu iciyorum ama fayda etmiyor nekadar ilaç kullandım fitil kullandım hiç geçmedi şuanda devam ediyor sarı akıntım var