gozde_arel Sbrcgr şimdi getiriyor eşim hatta aradı şimdi diyor ağır bir antibiyotik ben dedim biliyorum çok aşırı varmış enfeksiyon dedim. Resmini isticem simdi yazicam size
gozde_arel Sbrcgr canım evet monurol vermiş doktorum. Ama ağırmış sanırım eşim söyledi sizde bir yan etki yaptimi Sbrcgr
Sumc Ayde54- evet canım dün yaşadım sabah ağrım vardı anlamdım öğlen tuvaletten sonra kurulama esnasında peçeteye geldi bir kaç damla çok şükür bir daha gelmedi ben hemen doktoruma gittim o söyledi.
Sibel43- Bende cok az suya sirke koyup ictim bide yemeklere bir kac gun sarimsak koydum bide bol su icip sirkeli suyla temizliginj yapinca iki ginde gecmisti
Ferda_ 2bebek1huni inatçı bir durum demek ki bu, iç çamaşırlarınızı beyaz pamuklu kullanın, 60 derecede yıkayın ve giymeden ütüleyin mutlaka. Bence eşiniz de doktora görünsün, onda olan enfeksiyon size geçiyor da olabilir. Allah şifa versin inşallah.
2bebek1huni Ferda_ cok tesekkur ederim valla bu dediklerinizin hepsini de yaptık 😅 hamilelik gecene kadar dayanicam galiba çünkü diğer vereceği antibiyotikler ağır gelirmiş.
Ayde54- Sumc aynen benimde oldu. Sonra gelmedi bidaha cok sukur. 25. Haftama gircem korktum biranda gorunce. Ama rahim iyi plesanta iyi. Idrar yolu enf vardi oda sistit yapmis
Ayde54- Sumc aynen bende hemen gitttim doktora. Ins bi daha gelmez. Tedavi olarak azosilin antibiyotik berdi. Bide kizilcik suyu ic dedi
bircivcivannesi Sbrcgr gece yatmadan önce ev yapımı yoğurt yiyin bir kase, bir de hamile olunmasaydi bı yöntem daha var ama hamileyken yapılabilir mi bilemiyorum Acı elma yağı iç çamaşırına ya da bir pamuğa bir damla damlatilip malum bölgeye koyuluyordu
Sumc Ayde54- bana tek kullanımlık antibiyotik verdi kültür aldı dün 3 gün sonra çıkıcak eğer bir şey varsa uzun süreli antibiyotik başlarız dedi. Bir de magnezyum verdi ağrım için. Uzun süreli ve kırmızı kanama olmazsa gelmene gerwk yok normal karşılıyoruz dedi
Buketkucuk Sbrcgr bende bugün tahlil sonuçlarımda idrar yolu enfeksiyonum olduğunu öğrendim ama zaten tahmin ediyordum. Benim idrarımı yaparken hiç sorunum olmuyor ama idrarım geldiğinde geldiği gibi aşırı hassas oluyor kasıklarım, sızlıyor bazen ağrıyor oradan anlamıştım. İdrarımda koyu renkli değil kokmuyor günde 3-4 litre su içiyorum ama sanırım çok fazla enfeksiyonum yok. Fitille toz ilaç verdi doktorum kullanacağım bakalım inşallah geçer tez zamanda ikimizinde. Kötü kokulu akıntım falan da yok şükür🙏🏼
ysmusic Sbrcgr benim de geçmiyor,ilaç kullandım bir dünya,fitil kullandım ama yanma agrı devam ediyor 3 aydır..Trendyoldan tavs”ye üzerine yabancı bir marka cranberry juice sipariş verdim gelince içicem,cumartesi yine teste gidicem bakalım ne çıkacak..?