Sbrcgr Kızlar hamileliğimin başından beri kurtulamadım. Günde 3 lt içiyorum hala yanmam var. Aynı durumu yaşayıp, kurtulanlar yaptıkları doğal yöntemleri paylaşabilir mi?
Serapveminikleri Sbrcgr taharet ettiğin suya sirke koy cnm Dr bana dedi ve uyguluyorum çıksa bile yükselmeden ilaçla geçiyor 🙏
Kevserekinciacar97 Sbrcgr idrar yolu enfeksiyonu bende geçirmiştim doktor bana şampuan gibi birşey önermişti her banyonun ardından onu genital bölgeme sürüyordum ve gerçekten iyi geldi. Birde doktorum bana günde 1 saat iç çamaşırsız dur demişti onuda tavsiye etmişti aklında bulunsun 😊
Ferda_ Sbrcgr doktorunu ilaç yazmadı mı? Doğal yöntemlerle geçmesini bekleyene kadar bence doktorunuzun yazdığı ilacı kullanmalısınız, sonuçta doktorun hamile olduğunuzu bilerek verdiği ilaç muhakkak ki bebeğe zararı olmayan bir ilaçtır. Bekleyip de riske atmamanızı öneririm.
Sbrcgr Ferda_ öyle şey mi olur tabi ki kullanıyorum. Kaç tane monurol içtim hatırlamıyorum ayrıca su iç diyor bu kadar
Ferda_ Sbrcgr geçmiyorsa neden daha etkili bir ilaç vermiyor ki bu doktorları da anlamıyorum gerçekten. Kızılcık suyu kaynatıp içiyorlarmış ben de tam bilemiyorum maalesef sonradan haberim oldu benim bu enfeksiyon durumlarından. Birileri kızılcık önerir muhtemelen nasıl yapıldığını öğrenip deneyin isterseniz. Bir de doktorunuza ısrar edin etkisi daha iyi bir ilaç yazsın, Allah şifa versin inşallah.
2bebek1huni Ferda_ benim doktorum ilacimi değiştirip fitil de verdi ekstradan ama yok bana mısın demiyor
Sbrcgr Ferda_ işte kültür bakıyorlar sorun yoksa su iç geçer vs. Kızılcık okudum ama net birşey yok doktora soracağım bakalım. Umarım geçer çok teşekkür ederim.
Ferda_ 2bebek1huni inatçı bir durum demek ki bu, iç çamaşırlarınızı beyaz pamuklu kullanın, 60 derecede yıkayın ve giymeden ütüleyin mutlaka. Bence eşiniz de doktora görünsün, onda olan enfeksiyon size geçiyor da olabilir. Allah şifa versin inşallah.
Serapveminikleri Sbrcgr ben belirli suya göz kararı koyuyorum ama 1 lt yarım çay bardağı koyabilirsin k.bakma şimdiden detaylı anlatayım ki sende öyle uygula wcden sonra yikaniyroum ondan sonra sirkeli suyu döküyorum 🙏
Sumc Elma sirkesi enfeksiyon için değil mantar ve kaşıntı için etkili. Yaban mersini iyi geliyormuş. Ben de sistit olmuşum yaban mersini denicem eşim bugün alacak
Sbrcgr Sumc chanberry diye geçiyor günde 10 tane aç karnına öneriliyor ama dikkat edin bazıları çok şekerli ben peymanın almıştım