✔Belime vurulan iğneyi hissettim ama acısı çok azdı kan aldırmak bile daha çok acıtıyo
✔Doğum sırasında sadece dokunduklarini hissettim acı yok hiç bir şekilde
✔Doğumdan sonra 10 saatte çözüldüm
Ne kadar çok yürürseniz iyileşme süreniz o kadar kisaliyo Ilk ayağa kalktıgımda başım dönmedi 😊
✔5. Gunde toparlandim her işimi kendim gorebiliyodum
✔Depend almadım hasta bezi işimi gördü eve gecincede ped kullanmaya basladim
✔Pijama takimi giydim Iyikide elbiseli olanlardan almamışım rahat etmezdim kesinlikle burda sezeryan sonrası alttan muayne ettiklerini duymuştum beni hiç etmediler
✔Ilk zamanlar kabız olmamak için kayısı suyu hoşafı bol su çorba ictim ekmek yemedim
✔Gaz çıkarmayınca yemek vermediler tam 12. Saatimde gazimi cikardim
✔Sütüm hemen geldi ama bebeğim doymadı doktor tavsiyesiyle mama da veriyorum üstelik biberonla iciyo beni unutmadı
✔Mama verdiğim için su da veriyorum
✔Emzik emmedi benimde biraz işime geldi açıkçası gece emzik her ağzından düştüğünde uyanacaktı birde biraktirmaya uğraşacaktım emmeyince zorlamadım
✔Bez olarak baby turco kullanıyorum gayet memnunum ıslak mendil sleepy mama aptamil iciyo bitmek üzere simdi de bebelac aldım gaz yapmiyomus onu deneyecem
✔Belki tesadufen denk gelir merak edenler için Ankara zübeyde hanım da doğum yaptım aşırı memnun kaldim hemşireler çok ilgiliydi dogumum sohbet ederek gecti doğumdan sonra 12 saat yoğun bakımda kaldim daha sonra odaya geçtim
✔Normalde odalar 4 kişilik ama biz özel oda tuttuk 2 kişiyle kaldik refakatcimda vardı
✔Her gün temizlemeye geliyolar ve güvenlik açısından mükkemmel bi hastane kesinlikle kuş ucurmuyolar diyebilirim
Sorularınız varsa cevaplarimm😊😊