Sezensu Ruvus Bir tavsiye; sizi emmeyi bırakması icin çok küçük daha mümkünse kaşıkla verin.. Belki üstünüz artar ve bırakırsınız mamayı bi süre bu şekilde gitmenizi tavsiye ederim
Sezensu Ruvus 3 aylık bebeğim canım, bende senin gibi düşünüp beni de emiyor biliyor dedim 20 gündür meme ile savaş veriyoruz emmiyor ama sağıp verince biberonla içiyor. Emzirme danışmanına gitmeyi düşünüyorum keşke hiç biberon vermeseydim..
Aysegul1612 Ruvus daha çok küçük ondan memeyi unutmaz 17 günde yinde siz dikkatli olun bir biberona satılmış bir anne olarak evladı tarafından 🤣🤣🤣
Maviss1525 Ruvus Normal doğum çok istiyordum ama çatı darlığı sebebiyle sezaryen olucam büyük ihtimalle çok korkuyordum sezaryenden içimi rahatlattınız gerçekten inşaAllah benimde böyle rahatça geçer Allah bebeğinizi hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşaAllah 🌷😊
Ruvus Maviss1525 Hiç korkma sezeryanda korkulacak bisey yok doğum anında hiç bisey hissetmiyosunuz 😊😊
Ruvus Ayse-38 Hastane kuralları bu sekildeymis 12 saat hiç kalkmadan yatiyosun çocuğu hemşireler veriyo kucağına sondayi hemşireler degistiriyo hatta yatarak emziremesen hemşireler yardim ediyo yoğun bakım adı altında geçiyomus buda
Derya1453 Ruvus aklımdaki sorulara cevap vermişsiniz resmen teşekkür ederim 🌸bir şey soracağım aklıma çok takılıyor ilk altı ay eğer emiyorsa su vermeyin diyorlar ya ama hem anne sütü hem mama verince su veriliyor demi
Ruvus Derya1453 Evet öyle diyolar ama mama verdiğim için su veriyorum vermesem ağzının kenarları ve dudakları kuruyo su içince geciyo
Tgb_dmrc Ruvus su verdiginizi doktora soylediniz mi ? Cok yanlış çünkü.. ek gidaya gecene kadar kesinlikle su verilmiyorr
Cansu101706 Tgb_dmrc su verilmezse o bebeğin böbrekleri ne olur hayır kesinlikle diye bir şey yok. Tepkiniz çok yanlış bence. Çevremde çok kişi var su veren ve hepside doktor onaylı. İnternete bakın mama verilen her bebeğe su verilmeli
Babyy1S Tgb_dmrc kendi doktorm ve ebe onaylı hatta cocuk doktorumz bile mama verirken 1 2 cay kasigi kadar su verilmeli yoksa bebek susuz kalır pamukcuk olabilir bobrekleri ve cildi kurur mamalarda şeker olduğu için su ihtiyacı oluyor vucudun. sizin kesinlikle verilmez dediğiniz sadece anne sütünde geçerli mama da geçerli degil eğer su vermezseniz vucut susuzluğun belirtilerini gösterir.cocuk doktorunuza sorarsanız size bilgi verir yanlış yönlendirme yapmayalım
Tgb_dmrc Ruvus kim soyledi yahu burda bazen oyle bilgiler goruyorum ki şoka giriyorum. Bas bas bağırıyor doktorlar ek gidaya geçene kAdar kesinlikle su verilmiyor diye. Siz yine bi araştırın bence.
Tgb_dmrc Derya1453 biraz arastirmanizi öneririm. Doktorlar kesinlikle vermeyin diyor. Hep etrafimizdakiler mamayla buyudu ama kimse su vermedi. Ayrica kucucuk mideleri iki damla suyla bile bos yere dolar
Ruvus Tgb_dmrc Doktor ne dediyse onu yapıyorum sütüm az geliyodu hemşireler 1 gün boyunca mama getirdiler doktorda 3 4 damla su verebileceğimi söyledi zaten vermeyince ağzı kuruyo
ebrarecem Tgb_dmrc ısrarla söylemişsiniz kim diyor diye doktorlar mama verilirse su verin diyor yanlış birşey yok yani bunda.