Tgb_dmrc Ruvus kim soyledi yahu burda bazen oyle bilgiler goruyorum ki şoka giriyorum. Bas bas bağırıyor doktorlar ek gidaya geçene kAdar kesinlikle su verilmiyor diye. Siz yine bi araştırın bence.
Tgb_dmrc Derya1453 biraz arastirmanizi öneririm. Doktorlar kesinlikle vermeyin diyor. Hep etrafimizdakiler mamayla buyudu ama kimse su vermedi. Ayrica kucucuk mideleri iki damla suyla bile bos yere dolar
Ruvus Tgb_dmrc Doktor ne dediyse onu yapıyorum sütüm az geliyodu hemşireler 1 gün boyunca mama getirdiler doktorda 3 4 damla su verebileceğimi söyledi zaten vermeyince ağzı kuruyo
ebrarecem Tgb_dmrc ısrarla söylemişsiniz kim diyor diye doktorlar mama verilirse su verin diyor yanlış birşey yok yani bunda.
Busra3509 Ruvus hayırlısı olsun Peki kac dkda bebek dogdu? 😊 Uzandınız hareketlerini hissednz ama acı yok demissiniz kac dk da bebek cıktı 😊 ben dogumdan cok korkuyorum da
ebrarecem Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün sizede geçmiş olsun 😇 ameliyathane soğuk oluyor mu acaba soğuğu hiç sevmiyorum aklımda herşeyden önce bu var ya o soğuk içime işler diye korkuyorum hep. Başka şeylerden korkmuyorum 😂
Ruvus ebrarecem Benim girdiğimde soğuk değildi zaten dikiş attıktan hemen sonra battaniye örttüler battaniye çok sıcaktı ısıttık korkma dediler 😚 Sadece doğumdan sonra 10 15 dk titreme tuttu 😊
Cansu101706 Tgb_dmrc su verilmezse o bebeğin böbrekleri ne olur hayır kesinlikle diye bir şey yok. Tepkiniz çok yanlış bence. Çevremde çok kişi var su veren ve hepside doktor onaylı. İnternete bakın mama verilen her bebeğe su verilmeli
Tgb_dmrc Cansu101706 nerde bana bi gosterin saka misiniz siz yaa, nerde okudunuz bunlari yarebbim ya gidin verin ne veriyorsaniz. Bu kadar cahillige burda laf anlatamam ya
Cansu101706 Tgb_dmrc internete aç bak . Merak etme ben seni anlayacak kapasiteye sahibim. Cahillik bebeğe su verip vermemekle mi belirleniyor. Bir anne siz misiniz. Karşınızdaki ile nasıl konuşulur önce onu öğrenin
Sblglc Tgb_dmrc hanimefendi anne sutu icen bebeklerde suya cok ihtiyac olmaz cunku icerisinde herseyi barindirir ama MAMA BIR EK GIDADIR illa corba pure mi olmasi gerekiyo agzinizla diyosunuz ek gida da su verilir diye hala daha kendi kendinize celisip millete cahil diyosunuz pes yani he sinir bozucu
Aysegul1612 Ruvus daha çok küçük ondan memeyi unutmaz 17 günde yinde siz dikkatli olun bir biberona satılmış bir anne olarak evladı tarafından 🤣🤣🤣