Ozzzzz_ Yasemin0728 hala çıkmamış ne sağlık ocağıymış ya hep böyle mi geç çıkıyor sağlık ocağında evime en yakın sağlık ocağı bardı orda verim dedim o da çok geç çıkatrıyormuş
Mila_su @Ozzzzz_ iki kez üst üste kimyasal gebelik geçiren bn bir ay ara verip sonraki ayda duphaston ve progestan kullandım Altan fazla akıntım oldu diye bir kaç kez kullandım bir baktım hamileyim hala şimdiye kadar kullanıyorum bide aspirin kullan cnm
Ozzzzz_ Mila_su kuzum Allah razı olsun bilgilerin için ama hamileyim 🥰🥰 yani dün 2. Kanı verdim hala çıkmadı inş güzel artış olmuştur
Tubaakln Ozzzzz_ merhaba bende de bu şekilde Çıkmıştı doktora gittim gebelik var dedi Suan 9. Hafta dayım Bi sıkıntın yok çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ozzzzz_ blueberyy00 ay yok canım ya cuma verdim hafta sonu girdi araya diye mi anlamadım ki , iyiyim bugün çok şükür bi ağrım sızım yok , sen nasılsın?
Sedamurat Bfduam en fazla 2-3 kez düzensiz oldu sonra hamile kaldım tabi bu düzensizlikler eğer çok fazla oluyosa bi doktora görünmekte fayda var canım yanlış bilgi vermeyim
Bfduam Sedamurat benimde 3, 4 kez oldu şimdilik bakalım devam ederse giderim. Senin nasıl gidiyor, kaçıncı aydasın?
blueberyy00 Ozzzzz_ takma ya lekelenme felan yoksa yolundadır hersey korkutma kendini iki katı artmazsa da elimizden gelecek bişey yok strese girmekten başka zamanı gelince anlaşılacak zaten Allah’ın dediği oluyor o yüzden strese girme
Ysr_emrm Ozzzzz_ bnmkide silikti kan tahliliyle anlaşıldı ama daha yeni oldugu için kimyasal olabilir diyolar hep ama öyle düşünme güzel düşün güzel şeyler olsun biraz bekle öyle bi doktora git kan ver canım güzel haberler alırsın inşallah 🤲🏻
Ozzzzz_ Ysr_emrm kan verdim adetim 1 gün geçince 130 çıktı 2 gün sonra yani dün kan verdim tekrar ama daha çıkmadı sonuç
T_nisaa Ozzzzz_ ayyy bu mesajınızı yeni gördüm çok sevindim gözünüzaydın bu değer gebelik var demektir
Ozzzzz_ blueberyy00 şu 2. Kan bi çıksaydı hayırlısıyla . Kanamam lekelenmem vs olmazsa 6. Haftaya doğru gidicem kuzum ya
Ozzzzz_ Greyfurt valla verdikleri sayfadan bakıyorum bir türkü çıkmıyor artık düşünmemeye çalışıyorum 😂 sağlık ocağında daha kan vermem heralde