ekimannesi3 @Ozzzzz şu an tam da sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum. Adetime 3 gün var dün ve bugün test yaptım koyuluk benzer sizinkine. Bir düşük ve bir kürtaj olmuş biri olarak yorgunum sevinemiyorum bile 😔
Ozzzzz_ blueberyy00 bende işte 5+5 olduğunda falan kese gözükebilecek bi zamanda gitmek istiyorum bakalım
Ozzzzz_ blueberyy00 canım arada alt tarafımda iğne batıyor gibi oluyor bi kaç saattir sende oldu mu hiç
Ozzzzz_ Greyfurt valla verdikleri sayfadan bakıyorum bir türkü çıkmıyor artık düşünmemeye çalışıyorum 😂 sağlık ocağında daha kan vermem heralde
Ozzzzz_ blueberyy00 misafirim vardı anca uzanabildim 😔 daha da misafir kabul etmicem. Misafir dediğimde kaynanam falan
Ozzzzz_ Yasemin0728 sağlık ocağında verdim hafta içi ertesi gün çıktı ama cuma verince çıkmadı hala ya
blueberyy00 Ozzzzz_ hımm valla kuzum almamaya çalış su dönem geçene kadar ben anneme geldim elim leke gelince korktu annemde kalacaz bir süre kaynanam gel burda kal dedi dedim saol hem ben rahat edemem hem kaynanam yaşlı sen yorulma şimdi annemdeyim iş yapmıyorum
T_nisaa Ozzzzz_ ne yazık ki ben gebelik göremedim 😔yani adetinize kaç gün var acaba erken mi yaptınız
T_nisaa Ozzzzz_ ayyy bu mesajınızı yeni gördüm çok sevindim gözünüzaydın bu değer gebelik var demektir