blueberyy00 Ozzzzz_ inşallah ya sen ne zaman gideceksin hasteneye su an kaç haftalık sin uygulamaya göre
Saziyersin Ozzzzz_ adetiniz kac gun gecikti benimde ole iki defa kimyasal oldu adetinizi 7 gun bekleyin insan sabırsızlanıyorum fakat en sagliklisi oyle
blueberyy00 Ozzzzz_ evet canım yoruldun diyedir uzan ayaklarını havaya kaldır biraz bende 4+5 görünüyorum
blueberyy00 Ozzzzz_ normalde haftaya gitmem gerekti ama leke gelince gittim hemen kan artışını kontrol ettirdik haftaya cuma gidicem tekrar
Ozzzzz_ Saziyersin sağol canım benim adetim 1 gün geçmişti kan verdiğimde 130 çıktı bugün yine verdim gece çıkcak sonuç 🙏🏻
Sedamurat Bfduam sağol kuzum allah razı olsun Evet önceden düzenliyse eğer baya da düzensizleşmiş inşallah güzel olur sonucu dualarım seninle rabbim aratmasın biran önce doldursun kucağını,kucağımı inşallah 🤲🏻♥️
Sedamurat Bfduam en fazla 2-3 kez düzensiz oldu sonra hamile kaldım tabi bu düzensizlikler eğer çok fazla oluyosa bi doktora görünmekte fayda var canım yanlış bilgi vermeyim
10Seher10 Ozzzzz_ bir de test yaparken bu testlerden değil de hızlı gebelik testi var. Son 6 gün önceki ilişkiye kadar gösteriyor. Adetiniz geciktiğin de direk o testi yapın 😊 Allahım isteyen herkese nasip etsin 🤲