gonul0604 Nurhayat92 ben adetimden önce öğrendim erken genelik testi ile tam adet günümde de kan verdim 4 haftalıktı öğrendiğimde❤️
sehrengiz_8 Nurhayat92 geç döllenme olmuş olabilir hcg artışı az olabilir geciksin tekrarlayın benim de bir günüm kaldı belirtim yok ama bekliyorum geçmesini
Nazlimurat Nurhayat92 ben adetime 5gun kala yapmistim 5liralik testten cok silkk cikmisti 3hafta 4gunluktu ogrendigmde oglum su an 14aylik ☺️ İnsallah vardir Rabbimden umit kesilmez sabir🤲🏻
Mnevvr53 Nurhayat92 bendede cok garip olcak ama 😃 10 omce yaptim pozitif cikti hamile oldugumi ögrendim baxilari aydan aya gorur adet bense 2 aydan 2 aya goruyordum 😃
Nur000 Nurhayat92 ben adete bi gün kala yapmıştım direk kırmızı çizgi cikti. Ama geç döllenme falan olduysa çıkmayabilir en güzeli adetin geçmesini beklemek inşallah güzel haberler alırsınız
OzgeHelli Nurhayat92 ben de reglden 2 gün önce yaptım negatifti. Regl olmayınca bekledim 4 gün geçti tekrar yaptım pozitifti 😊
edb06 Hamilelik haftası son adet başlangıcından itibaren hesaplanıyormuş bunu duydum ama 4 haftalık diyenler oluyor ya forumda onlar da son adetlerine göre diyorlar değil.mi bunu 🙈 Atıyorum benim adetim 4 gün geçti hamileyim diyelim 4+4 mü diyeceğim :)