Nurhayat92 Kızlar dayanamayıp az önce test yaptım ucuz olanlardan adetime 4 gün var olsa çıkarmıydı ?
yuksell07 Nurhayat92 bende yaptım adetime 4 gün var sabah yapmıştım negatif çıktı 😞hayllerim yeksan oldu tabiki
neslihann87 Nurhayat92 ilkinde adet olmam gereken günde yaptım 2.de 6 gün vardı pozitif çıktı 3.ise günüm 10 gün geçtikten sonra pozitif çıktı geç döllenme falan olupta negatifte çıkabilir
ozlmblm Nurhayat92 4 gün önceden çıkmıyor bende 4 gün önce yaptım birşey çıkmadı yarın adet günüm bakalim olacakmiyim bilmiyorum
Smanrsmsk61 Nurhayat92 benim aldığım test 16 TL idi adetime 3 gün vardı pozitif çıktı tabi Silikti adetim geçince koyulaştı
bltern1 Erken canım benim adetim den 3 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı 3 gün gecikmişti tekrar yaptım pozitif çıkmıştı
Busexxx neslihann87 evet ben gecikmeden sonra test yaptığımda negatif çıktı doktora gitttim kan tahlilimde pozitif çıktı geç döllenme olabilir
Birgul Nurhayat92 çıkmayabilir ben adetime 4 gün kala 12 değerle öğrendim doktor test yapsan çıkmazdı demişti adet geçince ve hcg yüksek olunca daha net çıkıyor
Nurhayat92 Elizmelis normalde 27-28 günde bir oluyorum ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım adetim biraz uzun sürdü ama yumurtlama takibi yaptı doktorum iğne ile çatlatma yapıldı
Papatyam2017 Nurhayat92 valla canım ne desem ki ben 5 gün önceden yaptım çıkmıştı bir keresinde yapmıştım çıkmadı sonra çıktı.. Yanı o anki duruma hormonlara mo bağlı bilemedim
Sed22-09 Nurhayat92 ucuz olanlar adetin 10 gün geçince neredeyse sonuç veriyor canım erken gebelik testi biraz daha net sonuç veriyor bence bekle adetin geçsin bi kaç gün ondan sonra test yap erkenden yapıp üzme kendini
Papatyam2017 Sed22-09 ucuzunda yaptım.ben 5 gün önceden belli oldu :) 10 gün geçince kese bozuyor zaten:)