Ayshen_ay giresun yanlış yapmışsın canım adetin 2ci gününden başla 10 gün günde 2 defa iç sonra ara ver adete 5 gün kalmış yine başla günde iki defa iç bak gör oluyormu olur inşAllah gönülden dua ederek iç Rabbim verir
aysem84 Zehrayrr canim tam Pikten aonra bir tik acilma lazim eger testlerin fotosu varsa atabilirmisin
aysem84 Kara1833 canim kiz glrünüyor cinsiyetini ögrenince yazarsan cok sevinirim ins saglikla kucagina alirsin bebegini🥰
Kara1833 aysem84 tabiki ögrenince söylerim saol teşekkür ederim sağlıklı olsunda pek cinsiyet fark etmez 🤗🤗🤲🤲❤️
Zehrayrr aysem84 ayy inşallah 😍hayırlı evlat olsunda söylerim inşallah burdan şuan 9 haftalık küçük 😍
frauz Doktor sadece önermiş toz halinde pahalı bir vitamin devlet karşılamıyor zaten. Üroloji doktoru önermiş evet
Mryymrv kardelen214 Doktorun tavsiyesi ile folik asit, b12 vitamini, demir ilacı kullandım bide c life macun kullandım 3 ay düzenli bir şekilde bununla birlikte ovulasyon testi ile takip yaptım ve hamileyim şuanda çok şükür..
giresun Mryymrv demir ilacı bulantı ve göz kararması tansiyon çok düşüyor tok içmeye karar verdim siz nasıl kullandiniz
aysem84 Zehrayrr canim yok diger arkadasin kiz senin tam net degil sanirim 24 ünde bir tik acildiysa test farkli cikiyor cinsiyet bana test fotolarini atarmisin yazmistim sana ama ulasmadi sanirim
2melek_annesii kardelen214 hiç bişey yapmayan ben rabbim herkese en beklenmedik anca süpriz yapsın her anne adayının yüzü gülsün inşallah hamile olarak en içten en samimi sekilde dua ediyorum tüm kalbimle 🤲🤲
AltinYildizMom kardelen214 benimde kesinlikle önceliğim ovulasyon testiydi hatta 5 tane kullanmak nasip oldu sadece yumurtlama dönemim çok erkekmiş ve ben hep onu tutturamiyordum çünkü istisna o yüzden kesinlikle öneririm birde çakşır kökü suyu var onuda araştırın ben onuda kullandim yine birkaçgün icmek nasip oldu umarım isteyen birinin işine yarar öyle iyi anlıyorumki sizi 1 buçuk senedir deniyoruz ve tek eksigimiz yumurtlama gününü 14 günden sonra düşünmek olmuş asla herkesin aynı değil bu kesin ve o tarihleri tutturmak benim için imkansızdı
AltinYildizMom aysem84 benimde yapsaniz rica etsem her teste açığım 😇 18 ocak yumurtlama 19 ocak çatlama
aysem84 AltinYildizMom canim erkek gösteriyor belli olunca yazarmisin bana rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin ins🥰
Neslibt72 tubiii0106 soğan kürünü nasıl uyguladınız acaba? Ben adet bitiminde başladım şu an 8.gün yumurtlamam var. Yani ara verdiniz mi yolsa 15 gün durmadan içtiniz mi?
aysem84 Zehrayrr canim eger 25 catladiysa kiz ama 24 de ise erkek cünkü pikten sonra bir tik acilma catlama oluyor o yuzden sordum