aysem84 hanibazen canim eica etsem ovulasyon testi tarihini söyleyebilirmisin cinsiyet tahmini yapsam sana
Kevserekinciacar97 kardelen214 adetim bitip yıkandıktan sonra ilişkiye girdim ve sonra ayaklarımı havada yarım saat bekledim 2. Denememde hamile kaldım.
Ayshen_ay kardelen214 Çok güzel bi soru sormuşsunuz 10 yıl tam 10 yıl gitmediyim doktor denemediyim tedavi kalmadı tüp bebek bile yaptırdım tutmadı ama soğan suyu mucizem oldu eyer isteyen olursa nasıl etdiyimi söyleyim belki ondada işe yarar
giresun Ayshen_ay soğan suyu ben adet bitimi başladım yumurtlayana kadar kullandım fakat etki goremedim
Kara1833 Ovulasyon testiyle kaldım 2 ci denemede yumutlama çatlama ve ardındaki 3 günü değerlendirdik ve bu ay tuttu şükür bir gebenin günlüğü sayesinde ögrendim vesile olanlardan allah razı olsun 🤲🤲🙊🙊
aysem84 Kara1833 canim merhaba ovulasyon tarihini tam alabilirmiyim size cinsiyet tahmini yapsam olurmu testin pik ve cat ani tarihi tesekkür ederim☺️
AltinYildizMom aysem84 benimde yapsaniz rica etsem her teste açığım 😇 18 ocak yumurtlama 19 ocak çatlama
aysem84 Seda--mete canim merhaba ovulasyon tarihiniz nedir pik tarihi size cinsiyet tahmini yapsam olrmu ☺️
aysem84 Kara1833 canim kiz glrünüyor cinsiyetini ögrenince yazarsan cok sevinirim ins saglikla kucagina alirsin bebegini🥰
aysem84 Zehrayrr canim tam Pikten aonra bir tik acilma lazim eger testlerin fotosu varsa atabilirmisin
frauz kardelen214 eşimin sperm testi verdiği doktor ev yapımı kefir içmemizi söyledi. Ben sigarayı bıraktım. Eşim ayrıca promen k diye bir vitamin kullandı. O ay tamamen düşünmedik hiç kasmadık. Oluverdi çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ayshen_ay giresun yanlış yapmışsın canım adetin 2ci gününden başla 10 gün günde 2 defa iç sonra ara ver adete 5 gün kalmış yine başla günde iki defa iç bak gör oluyormu olur inşAllah gönülden dua ederek iç Rabbim verir