Selinbam Efile yalancı sancıların dinlendiğinde geçmesi şaxm canım eger hiç geçmiyorsa bi doktoruna ulaş riske grilmeyecek konular artık bende geçen gün acile gttim 33. Haftadaym bseyim çıkmadı içim rahatladı
Efile Selinbam evet ben de öyle biliyorum biraz sola yatınca geçti.bu sefer de bel ağrısı geldi 😬 Şöyle söyledi doktor geçmiyorsa daha çok şiddetleniyorsa gel diye.Ay aman dursunlar biraz daha içerde yerleri güzel 😍
Efile senakhrmn demek başladı artık yalancı kasılmalarımız.Amin sağlıkla hepimiz kucağımıza allaım inşallah 💕
Efile Ebru0600 evet geçen hafta girdim nstye sancı çıkmadı ama rahimde boyunda kısalma çıktı o yüzden yatış bu sıralar.
Selinbam Efile aynen aöa en ii biz biliriz vücudumuzu sizde bi terslik hissediyosanız gidin doktora evham çok kötü yapıo insanı
Efile Gzdehnm ☹ o zaman yine bir danış kuzum belki başka bir takviye vitamin gerekir.Kalsiyumda çok önemliymiş bu haftalar
Efile Selinbam haklısın Allah’tan geçti yoksa ben de dayanamıyorum zaten kafamda kalacağına gidip göreyim diyorum
Abdullahm1 Benim sürekli sertleşmeler oluyor çok sık belimde ağrıyor daha sonrasında ama çok sık yaşıyorum karnımın bir yanı dağ gibi kalkıyor sizin de oluyor mu
Efile Abdullahm1 evet bir yere toplanma gibi çok sık olmuyor ben de ama ara ara oluyor pozisyon değişince geçiyor normal diye biliyorum.Ama sürekli bir şekilde karında toplanma ağrıyla beraber düzenli aralıklarla oluyorsa o önemliymiş kuzum
Gulsum1205 Efile bnde de oluyor 2 gündr neden oluyor blmyn bnmki akşamları Dha çok oluyor gelip gidiyor gibi tam anlayamadm doktora yazdm gel bakalım dedi
UmayAsya Gzdehnm bende de aynı ağrı vardı doktora sordum geçen hafta bebek döndüğü için başıyla baskı yapiyor aşağı kısma dedi 31 haftalığım ben bu arada
Efile Mina98 sayıyor musun hareketleri? Meyve suyu içip sola yat biraz bakalım ne hareketler yapacak minnoş 🥰