Efile Abdullahm1 evet bir yere toplanma gibi çok sık olmuyor ben de ama ara ara oluyor pozisyon değişince geçiyor normal diye biliyorum.Ama sürekli bir şekilde karında toplanma ağrıyla beraber düzenli aralıklarla oluyorsa o önemliymiş kuzum
Gulsum1205 Efile Efile yok gitmedim şuan yok bnmde ara ara uyar genellikle akşamları akintim da çok Bn enfeksiyon var dye korkym
Efile Mina98 sayıyor musun hareketleri? Meyve suyu içip sola yat biraz bakalım ne hareketler yapacak minnoş 🥰
Tatliskoo Efile kizlar mrb 30 +6 günlüğüm bende bebegimin dunden beri haraketi azaldi sag tarafta sirti donuk gibi hissediyorum elimlee zaten kontrolde bas asagi duruyordu bazi haraketleri kasiktaa hissediyorum normalmi sizce birazdan gidicem doktoraa
Efile Tatliskoo canım kasıkta hep hissediyorum ben doktor normal demişti bana.dediğin gibi sırtını dönmüşse minnoş o yüzden de az hissedebiliyor olabilirsin ama yine takip et tabi olmadı doktoruna yazarsın
Tatliskoo Efile gittim canim doktora sirti sandığım basiymiss dönmüş artik bas asagi degilmis sanirim o yüzden az haraket hisediyorum ayaklariyla altaa vururmuss o yuzdrnn kasiktaa hisediyorum