Ertürk beye gittim demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam bebeğin ameliyatına giricekmi
Doğum
Aslaninannesii biz gebelik döneminden özel bi doktora gitmiştik Ege üniversitesinde görev alıyor fakat özel muayenehanesi var. O takipleri yapıyor Ege’de. Profesör . Kalple ilgili bilgileri ondan alıyoruz. Yoğun bakımla ilgili bilgileri yenidoğan ünitesinden. Ameliyatı da tkrr prof yapsın istedik. Yüksel Atay.
Aslaninannesii evet. Anjiyoyu o yapacak. Damar ameliyatını kalp damar cerrahı.
Ne kadar ödediniz sorması ayıp bende ertürk bey girsin istiyorum ameliyata
Detaylı da mi büyük arter çıkmıştı Allahm şifa versin inşallah tez zamanda
Benim bebeğim içinde vsd asd ve dextropoze olduğu söylendi profesör arif ruhi özyürek hocamıza gittik ege uniden emekli kendisi ertürk beyle çalışma arkadaşları bizim bebeğimizin kalbinde sadece delik olduğunu söyledi ama 2 gün önce ege unide kontrol için perinatoloji de muayene oldum yine dextropoze var denildi anlamadım kafam karıştı o yüzden şimdi bisey net olmadığı için korkuyorum sizi sıktıysam özür dilerim
Aslaninannesii henüz birşey ödemedik. Normalde muayene ücreti 500 ₺. Gitiiğimzde onu ödemiştik.
Esmaaaaaaaaa evet. Aminn aminn. Nerde varsa 🤲
Sldlf doğum için para alicakmi ertürk bey
Yada yüksel bey herhangi bir ücret soyledimi gerekirse bende çağırırım yeterki evlatlarımız iyi olsun allah acılarını gostermesin
Aslaninannesii en net doğunca belli oluyor dediler bize. Gerçekten doğduktan sonra farklı bir damar problemi daha çıktı. İstediğinz zaman istediğinizi sorabilirsiniz. Bende hep sordum araştırdım baktım. Hepimizin tek sıkıntısı evlatlarımız. Rabbim yardımcınız olsun 🙏
Aslaninannesii doğum için Ertürk değil. Ertürk kardiyoloji doktorumuz. Doğumu Özgür Yeniel yaptırdı. 6 bin lira.
Aslaninannesii Yüksel beyle de görüşmedik henüz
Anladım ben size numaramı atsam müsait olduğunuzda beni aramisiniz
Ben 22 yaşındayım ilk bebeğim bayada korkuyorum sizinle konuşmak iyi gelicektir hem net bilgi edinmek icin
Aslaninannesii şu ara arayamayabilirm. Hem ağrılarım var baya. Hem sürekli doktorlarla görüşüyoruz. Şu bi kaç gün rahatlıyım size daha iyi yardımcı olabilirim.
Sldlf haklisiniz tabikide allah en kısa zamanda evladiniza kavuşmayı nasip etsin inanın evladinizin gücüne kendinize iyi bakin bir ihtiyacınız olursa hastaneye yakınız elimizden geleni yapariz
Aslaninannesii çok teşekkür ederim 🙏 sizin için de hayırlısı olsun inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Amin inşallah çok geçmiş olsun
Bebeğinizin nasil ameliyatı nasil geçti Iyimisiniz