Bende iyiyim teşekkürler biraz bilgi almak istedim müsaitseniz bende doğumumu egede yapicam belki benim bebeğinde ameliyat olucak doğumdan sonra

Merak etmeyin onlar bizden daha güçlü allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın onların acılarıyla bizleri sınamasın

Doğumunuz nasil geçti bebek için nasil bir yol izlenicek

Aslaninannesii doğum ne kdr iyi olabilirse o kdr iyi geçti. Bebeğin özel durumundan dolayı stresliydim oldukça. Doğduktan sonra gösterilmedi bebeğim. O kötü oldu. Ağrım filan baya oldu doğumdan sonra. Ama boş bırakmadılar ağrı kesici yaptılar sürekli.
      doktorumla görüşmüştüm önceden. Normalde Yoğun bakımda kalınıyor doğumdan sonra 1 gece. Yanına kimseyi almıyorlar. Ama doktorum ordan özel oda ayırtmış. Yoğun bakımın içinde tek kişilik.orada kaldım 5 saat kdr. Oraya annemi aldılar. Eşim filan geldi gördü. O yüzden daha rahat oldum orda. Sonrasında da özel oda ayarladık. Lavabosu filan içinde. Ne kdr iyi olursa o kdr iyiydi en azından odada. Ertesi gün çıkmak istedim. Bebeğim yoğun bakımda. Hemen eko filan çekildi. Bt çekildi. Yarın anjiyoya alacaklar. Yenidoğan doktorları filan iyi. Bebek için bişeyler istiyorlar zaten hemen o akşam. Pzt çars cuma arayıp bilgi alabiliyorsun.

Bebeği hiç göstermiyorlardı? Bundan sonra nasıl bir yol izlenecek bilgi verdilermi doktorlardan memnun kaldinizmi

M-Esraa büyük arter transpozisyonu. Teşekkür ederim.

Aslaninannesii normalde doğduktan hemen sonra gösteriliyor bebek anneye. Ama orda göstermediler bana. Hiç görmedim bebeğimi fotoğrafları dışında.
          yarın anjiyo olacak. Ve gidişatına göre bakacaklar. Hangi doktorlardan memnun muyum ?

Bebekle ilgilenen doktorlardan memnunmusunuz demek istedim size yeterince bilgi veriyorlarmi ameliyata uzman doktorlarmi giriyor yoksa profesör falanmı ben korkuyorum açıkçası o yüzden soruyorum kusura bakmayin nolur

Ertürk beye gittim demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam bebeğin ameliyatına giricekmi

Aslaninannesii biz gebelik döneminden özel bi doktora gitmiştik Ege üniversitesinde görev alıyor fakat özel muayenehanesi var. O takipleri yapıyor Ege’de. Profesör . Kalple ilgili bilgileri ondan alıyoruz. Yoğun bakımla ilgili bilgileri yenidoğan ünitesinden. Ameliyatı da tkrr prof yapsın istedik. Yüksel Atay.

Ne kadar ödediniz sorması ayıp bende ertürk bey girsin istiyorum ameliyata

Detaylı da mi büyük arter çıkmıştı Allahm şifa versin inşallah tez zamanda

Benim bebeğim içinde vsd asd ve dextropoze olduğu söylendi profesör arif ruhi özyürek hocamıza gittik ege uniden emekli kendisi ertürk beyle çalışma arkadaşları bizim bebeğimizin kalbinde sadece delik olduğunu söyledi ama 2 gün önce ege unide kontrol için perinatoloji de muayene oldum yine dextropoze var denildi anlamadım kafam karıştı o yüzden şimdi bisey net olmadığı için korkuyorum sizi sıktıysam özür dilerim

• Sldlf bunu yanıtladı.
                  • New bunu beğendi.