• isimlerANKET
  • 💖KIZ ve 💙ERKEK cinsiyet/isimler bakarmısınız

Alyaesmaa büyük ihtimal oğlum olcak isim olarak Ömer Seyit geçiyor içimden.. Hamile kalmadan önce düşünmüştüm ☺️

Alyaesmaa benimkinin cinsiyeti erkek 2.5 ayımız kaldı kavuşmamıza Allahin izniyle. Tuğkan olcak ismi ☺️

Tgce_19 cnm calisiyodum 4 aylıkken gitim kendini göstermedi sonra tekrar gitim erkek dedi 32 haftalik oldu gitim kız dedi sonra artık gitmedim hayırlısı olsun sağlıklı olsun
SÜPRİZ iki oğlum var kız istiyom tabi🥰
Tgce_19

Benim oğlum olacak inşallah abisinin ismi Ahmetcan onun ismini de Aras dizdar koymayı düşünüyorum

Yiğit Hamza yada Yiğit Ensar düşünüyoruz şuan ama hala kesin değil 🤭

24derya_11 canım dün gözüme takıldı internet ten bakıyordum sergen ismi peygamber efendimizin yasakladığı isimlerde gördüm Bi araştır istersen anlamı farklı olabilir

[silindi]
      Aaa benimde daha cinsiyeti belli değil ama Piraye ismini çok düşünüyorum. Kimse de beğenmiyordu çok sevindim görünce 🥰

Alyaesmaa kızımız olcak isim konusu hala belli deil “RAVZA, TUANA, MERYEM” arasında kaldık ve doğuma az kaldı 🙂

Alyaesmaa Oğlumuz olcak Can Alp (babasının adı Can onun ismini koymak istiyorum) 😍💙

Kızımın adı Dalya şimdi de 16 haftalık hamileyim nasipse cinsiyetini bu hafta öğrenicm erkek olursa çınar kız olursa masal düşünüyorum

Annecik_
        Benim de ilk bebeğim 🥰 oğlumuz olacak inşallah adını Ateş koyacağız ailelerimiz biraz soğuk kaldı Ateş çok iddialı isim çocuk çok yaramaz olur huysuz olur laf dinlemez diyorlar biraz üzüldük ama Ateş ismini de çok seviyoruz