1Elaa Alyaesmaa 3 yasinsa oğlum var adı Poyraz Efe simdi yine 3 aylik hamileyim bakalim bu nolucak eger kiz olursa Eliz Duha koymak istiyorum😊
Ndmdmr Alyaesmaa Ömer Ali koyacağız oğlumuza inşallah rabbim adı gibi adaletin ilmin temsilcisi olmayı nasip eder inşallah
2oglusannesi Alyaesmaa büyük ihtimal oğlum olcak isim olarak Ömer Seyit geçiyor içimden.. Hamile kalmadan önce düşünmüştüm ☺️
Susen-merve Alyaesmaa benimkinin cinsiyeti erkek 2.5 ayımız kaldı kavuşmamıza Allahin izniyle. Tuğkan olcak ismi ☺️
1234elifsinem Tgce_19 cnm calisiyodum 4 aylıkken gitim kendini göstermedi sonra tekrar gitim erkek dedi 32 haftalik oldu gitim kız dedi sonra artık gitmedim hayırlısı olsun sağlıklı olsun SÜPRİZ iki oğlum var kız istiyom tabi🥰 Tgce_19
Tgce_19 1234elifsinem aaaa nasıl olur böyle bişey çok şaşırdım o kadar aylık olunca bile kız erkek cinsiyeti bilememe gibi bı durum söz konusu hayrlisi olsun inşallah rabbim gonlunuze göre versin saglkla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim 😍
Tokay21hulya Benim oğlum olacak inşallah abisinin ismi Ahmetcan onun ismini de Aras dizdar koymayı düşünüyorum