Rbkny ikincimucizemmmm 6+4 olduk sadece ara sıra kasık agrı ve bulantım oluyor ama gögüslerim cok agrıyor ve karıncalasıyor
Ftmgrbzchngr 101019 bence tedirgin olma sen yine de dikkat et ama içini ferah tut 😇 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım 🙏🏻
Prenssannesi01 Bayanozen benimde aynısı doktor ilaç verdi ama pek fark etmedi gibi bulantı var ama kusma yok
EbruDUNDAR-47 EbruDUNDAR-47 Ozgenurrtuncc benim alttan baktı .. 5 haftalığım keseyi gördü 2 hafta sonra da kalp atışına çağırdı.. benim tüp bebek belki ondan
Anne_olmakk EbruDUNDAR-47 bizde 5+1 deyim tüp bebek perşembe ve cuma iki ayrı doktora gün aldık inşallah görürüz sizin nasıl geçiyor
Ozgu_momy Selamlar hepimize hayırlı olsun kızlar 🧿🌸7+2 yiz kalp sesimizi duyduk şükür 🙏 Hayırlı geçsin zamanımız yaşanan her şeye değecek eminim 🤍👼🏻
101019 Ozgu_momy mrb hayırlı olsun. 6.haftada kalp atışı duyulur mu acaba. Doktorum o tarihte çağırdı
Bir-ce Ozgu_momy merhaba bende 6+5 olacak yarın ve yarın doktor kontrolüm var kese görmüştük suan hem içini hem duyabilirsek kalp atışı insallah 🙏
Umudunukaybetme-1 ikincimucizemmmm 5+2 hamileyim mide bulantısı gibi sıkıntılarım henüz başlamadı inşallah böyle gider😎
Prenssannesi01 Busragunay 6+5 gittik biz kalp atısı için duyamadık doktor çok küçük oldugu için buna izn vermiyor dedi 7+4 de duyduk cok sükür darısı size genelde 7 haftadan sonra duyuluyor
ikincimucizemmmm Pamugunannesi1 senle Birgün var aramızda canım kalp atışını duydun mu duyduysan ne zaman duydun
ikincimucizemmmm 101019 merhaba canım doktorum benide o tarihte sesledi kalp atışı için duymayı umuyorum inşallah
Ozgu_momy 101019 saolun sizin de inşallah 🙏 Ben 5+4 te gittim sadece kese görüldü 7+2 de kalp sesini duyduk ama 6 da duyanlar da var heyecanınızı anlıyorum 😊 inşallah hayırlıca duyarsınız 🙏🙏🤍
Melekmfgny ikincimucizemmmm 12 haftalık olduk ilk aylara nazaran şimdi başladı mide bulantılarım sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri inşallah