didemss ikincimucizemmmm 7+4 teyiz bizde. Tüm belirtiler üzerimde, kalp atışlarını duyduk tam 7 iken. Çok güzel müthiş bir histi. 19.00 dan sonra yemek yememeye çalışın. Çok acıkırsan tarçınlı süt iç demişti dr um. Asla ilaç önermiyor 🙏🏻
ikincimucizemmmm didemss bende ilaç içemiyorum içsem onuda çıkarırım süt ve tarçını deneyeceğim canım teşekkür ederim
Sevde2020 Saripapatyam1 bizde 4+3 üz kasikda ağrı kramp ara ara bel ağrısı yorgunluk oluyo, sürekli yatıyorum dinleniyorum ve bol su tüketmemi söyledi doktor 🤗 İnşallah sağ Salim kucağımıza alırız herkese sifalar diliyorum,kolay atlatmamiz dileğiyle 🎀
busra_22 Yarın doktora gideceğim 5 haftalık ultrosyanda gözüküyor mu? Ilk muayenelerimi alttan bakarak yaptılar kese o zaman gözüküyormuş😐 5 haftalikken ultrosyandan mı baktılar sizlere kızlar.
Dilara-23 busra_22 evet 5 haftalıkken ultrasyonda gözükmedi benimde perşembe bidaha gidicem alttan baktırmaya korkuyorum ben ya🤣
yamacin_annesi busra_22 ben 4 haftalıkken yani adetim 1 gün gecikmişti ve doktor ultrasonla direk baktı kan değerime bakmadı keseyi gördü gördüğü içinde kan değerime bakmaya gerek kalmadı tabi .. 5 haftalık muhtemelen kese oluşmuştur . Alttan muayene yapması ne kadar doğru tartışılır bilemiyorum canım doktorunu iyi araştır derim
Hatice_ee Nurunannesiii12 ayni belirtiler bendede var kanda beta 68 cikti ama 40 gun once kurtaj oldugum icin emin olamafim 😔hamilemiyim acaba
Silaerincik ikincimucizemmmm 4+6 yız bizde kasık karın ağrısı dışında bir şey yok Bende mide bulantısı ne zaman başlar belirli bi haftası var mı
ikincimucizemmmm Silaerincik genelde beşinci haftada başlıyor canım benimde beşinci haftaya girdiğim gün başladı
ikincimucizemmmm 101019 merhaba canım doktorum benide o tarihte sesledi kalp atışı için duymayı umuyorum inşallah
Honeyss Nazligunerr hem gecikti hemde kasık ağrım oluyordu ve ovülasyon testi yapmıştım adet günü pozitif çıktı
ikincimucizemmmm Pamugunannesi1 senle Birgün var aramızda canım kalp atışını duydun mu duyduysan ne zaman duydun
Dilara-23 ikincimucizemmmm aynıyız bende kese bile gözükmedi henüz perşembe bakalım gözükücekmi kücük mercimek 😅
Pamugunannesi1 ikincimucizemmmm bu cuma duymak için gidicem canım inşallah duyarız çok heyecanlıyım 😌
yamacin_annesi ikincimucizemmmm 5 haftalığız bizde iştahsızlık koku hassasiyeti çok fazla ,mide bulantıları hafif henüz kusma yok ,geçen hafta doktora gittik ve kese gözüktü beklemiyordum erken diye düşünmüştüm ama doktor keseyi gördü . Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
ikincimucizemmmm ysmntrhn bende 5 hafta dediğim gün başladı canım fakat kişiden kişiye değişmiyor hiç bulantı yaşamayanlar bile var
ysmntrhn ikincimucizemmmm bende aşırı mide yanması var sürekli yemekten sınra baslıyor gecmiyor. Yörükoğlu kırmızı renkte süt cıkarmıs vitaminli ondan iciyorum biraz rahatlatıyor
Ftmgrbzchngr Nazligunerr göğüslerimde hassasiyet, şişlinlik ve kasığıma kramp giriyordu ordan şüphelenmiştim sonra da testim pozitif çıktı