101019 Ftmgrbzchngr çok tedirginim evin içinde hareket ederken. Her an yanlış bi hareket yapıp bebeğime zarar gelicek dye korkuyorum
Bayanozen Neslihan4 sivilceler normal bende de arttı ergenlik döneminde gibiyim kalçamda ve sırtımda bile çıkmaya başladı
EbruDUNDAR-47 EbruDUNDAR-47 Ozgenurrtuncc benim alttan baktı .. 5 haftalığım keseyi gördü 2 hafta sonra da kalp atışına çağırdı.. benim tüp bebek belki ondan
Aynur-13 PurpleTail bende de aynı durum inşallah böyle devam eder ve çok keyifli bi hamilelik geçiririz ❤️
Bayanozen Nilya88 genital bölge agrisi vajinal agri bende 4. Haftaya kadar oldu sonra kendiliğinden geçti.
ysmntrhn ikincimucizemmmm 5+3 haftadan merhaba 😍 bende kan testi yaptım öğrendim. Yarın doktor randevum var. Kasık ağrısı bel ağrısı ve aşırı mide yanması var bendd de. Ama hic umrumda değil içimde gün gün büyüyen bir can var adımı anne yapacak🥰🥰🥰 Bulantı ne zaman baslıyor acaba bulantısı olmayan var mı kızlar
ikincimucizemmmm ysmntrhn bende 5 hafta dediğim gün başladı canım fakat kişiden kişiye değişmiyor hiç bulantı yaşamayanlar bile var
busra_22 Dilara-23 evet benimde çok oluyor kasık ağrım artı karın ağrısı da ama doktor normal bir durum tedirgin olma dedi 😊
Prenssannesi01 8+2 benimde asırı bulantıma var iknci cocugum olcak oğlumda böyle degildim oglusum 1,5 yasında arkadası olsunlar dedik erken düsündük 😊
Holy13 Prenssannesi01 benimde iki yaşında kızım var. Kızımın doğum gününü kutlarken iki haftalık hamileymisim🙈😍 bu gebeliğimden iki buçuk ay önce düşük yapmıştım. Şükür tekrar hamile kaldım. Bizde aralari yakin olsun istedik. Simdi 8+5 ikiz bebeklere gebeyim.♥️ Cok şükür
Smyrayldrm ikincimucizemmmm bende 8+5 haftalık oluyrm mıde yanmasından ya bulantılardn ne yesem bulantı oluyo bende cıkarmıyrm ama bulantı oluyo. Geceleri uyuyamıyrm yanmadan yanı 🥰
Nanelimon91 Smyrayldrm bende 8+5 deyim. Gün boyu mide bulantısı oluyor özellikle akşamları çok artıyor. İnsallah 3. Ayda geçer bulantılar ve hepımız sağlıklı sıhhatli bir sekılde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Prenssannesi01 ikincimucizemmmm bizde 8+2 yiz cok bulantıma var benmde ne yesem migden bulanıyor canım birsey istemiyor oglumda böyle degildim oğlumda 1,5 yasında erken düsündük ikinciyi arkdas olsunlar dedk 😊
Merveennur ikincimucizemmmm bizde 5+3 olduk yarın ikinci doktor kontrolümüz var ilk kez ultrasonda görebilicek miyiz bakalıım 😍
Ftmgrbzchngr 101019 bence tedirgin olma sen yine de dikkat et ama içini ferah tut 😇 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım 🙏🏻
NurAysel Saripapatyam1 benimde 4+1 doktora gittiniz mi acaba kan verdiniz mi ? Vitamin alıyor musunuz ?