Seda18 Ftmgrbzchngr bende 6+5 haftalık hemileyim kese göründü fakat bebek görülmedi inşAllah siz keseyi bizde bebeği görürüz 🤲🏻🥰
Esraa63 Seda18 aynıyız bizde bebegi gecen hafta görmüştük 1 hafta sonra da bebegi görmek için ve kalp atışları için gel dedi doktor.bakalim
92burcinkilinc- 7+ 2 deyim aşırı mide bulantım var öğreneli 2 hafta oldu ama en az 3 aya kadar bu bulantılar devam ediyormuş önerisi olan varmı kızlar
Glbskr 92burcinkilinc- nar mide bulantısına çok iyi geliyor bende yiyorum gün de çeyrek yada yarım nar henüz bi mide bulantısı yaşamadım 5+3 deyim
Mervisr Busragunay bence gitmelisin benim değerim 4500 ken kalp atışını duymuştuk oldukça yüksek değerin
Esraa63 ikincimucizemmmm 7 ye yakınız bebegi göremedik ve kalp atislqri için birkac gün sonra gidecez
Begum_dundar ikincimucizemmmm bende cuma günü ikinci kontrolüme gidicem söylicem dayanılmıyor gerçekten
EbruDUNDAR-47 EbruDUNDAR-47 Ozgenurrtuncc benim alttan baktı .. 5 haftalığım keseyi gördü 2 hafta sonra da kalp atışına çağırdı.. benim tüp bebek belki ondan
ozlmakdmr ikincimucizemmmm inşallah çok tedirgin bi süreç acaba duyabilicekmiyiz düşüncesi insanı korkutuyor. Bende çok zor dul alıyorum sanki kopucaklarmış gibi hissediyorum 🤦♀️
Sngl54 ikincimucizemmmm 8+3 olduk bizdee mide bulantılarım var yemek sonrası çıkartıyorum arada onun dışında çok şükur iyiyiz 😇
Bayanozen ikincimucizemmmm 6+2 sürekli midem bulanıyor ama hiç geçmiyor kusma yok. Mide bulantısı icin ilac kullanıyorum pek ise yaradığı söylenemez 🤢
Prenssannesi01 Bayanozen benimde aynısı doktor ilaç verdi ama pek fark etmedi gibi bulantı var ama kusma yok
magnolia_ Bayanozen 6+2 aynıyız cnm benimde öyle ama bu gğzel birşey betanın yükseldiğini hamileliğin güzel ilerlediğini gösteriyor dayanıcaz yeterki sağlıkla gelsinler
Elif_35 Bizde 6 hafta 4 gün aşırı bitkinim sürekli başım dönüyor kızlar normalmi bu birde bulantım sadece gece oluyor
ozlemakkaya 5+4 mide bulantım ve baş dönmem hiç olmadı ama herkes 7. Haftadan sonra başlar diyorlar. 🥰 ikincimucizemmmm