Ummudogan Meryemkale suan ayni durumdayim. Cok direniyorum uyanmamak ve tuvalete gitmemek icin. Sonra acikiyorum derken bi bakiyorum yine sabah olmus ve uykum kacmis 😟😔🥺😭
Aloneanqel Meryemkale bu şey değil mi ya , ben 😬😬🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Saat 23:00 dan sabah 04:00 sularına kadar uyuyamyan, 4 de uyuyunca tekrar 6 da uyanan ben 🙁🙁
Minisannesi2904 Meryemkale 38+2 zor geçen geceler kaç defa uyandım sayamadım bu gece kasılmalar ve sancıda eşlik etti kocaman göbeğim ile dönmek işkence oluyo 😒 doktor kontrolüm var bakalım ne dicek
Skrnkya06 sevgi91- elma kafein den fazla uyku açarmış instada gördüm eğer doğruysa kendi ayağına sıkmışsın canım 🥰
aylin08166 Meryemkale 8+3üm aynı durumdayım birdaha uykuya dalamıyorum işe uykusuz geliyorum haftasonu tatil günümdede aynı uyuyamıyorum
Busravealp EzonunAnnesi bi de sürekli sola ya da sürekli sağa yatınca bacak krampı bacak uyuşması ahhhh ah bi tarafa dönsen dert öbür tarafa dönsen daha büyük dert. Sabahtan beridir hala uyuyamiyorum😣
Meryemkale yagizinannesi1 Allah yardımcımız olsun 🤲 ama bazende Allaha şükrediyorum iyiki olmuş diye bunlarda tatlı huzursuzluklar napalım🙈🙈
Meryemkale Sevgiiiy napsın onlarda çalışıyo ya eğer hafta sonu olsa kaldırırdım beraber yiyelim diye🤣
Ayseguldt Meryemkale 34 haftalık olucaz inanki azalır diye düşünme 😂 benim birde kafası aşağıda 1 aydır sıkış sıkış ölüyorum gece gündüz bi gidiyom 2 damla 🤦🏻♀️
hm35 33.haftadayım hala geceler wc de geçiyor. en az 3-4 kez kalkıyorum ama ilk haftalarda daha fazlaydı bu 🤦🏻♀️
Meryemkale hm35 bende diyorum ki 3..tremestere bişey kalmadı o zaman biraz rahatlarım hani en azından ağrılarım artar sadece ama baksana herkes devam ediyo diyo 😭😃
SutlacimiYedimmiBen Meryemkale Bndede öyle sabaha karşı kalkıyorum sonra uyuyamiyorum sonrası oğlum uyanıyor falan uykuya hasretim anlayacağın
Meryemkale SutlacimiYedimmiBen ay valla 3 buçuk tan 6 buçuğa kadar uyuyamadım sonra eşimi gönderdim uyumuşum şimdi uyandım ama bıraksalar daha uyurum 🥴