Dnmzbrcu @91ARIN91ASK sabah kontrolüm var ben ne zaman doğuracam ya diye gezmekten yoruldum sezeryan olduğu için mi gününüz tam belli
91ARIN91ASK Dnmzbrcu evet mecburi sezaryen olucağım için günüm belli bu gün gidip anestezi muayenesi olucam saat vericek 😓
Meryemkale Dnmzbrcu oh maşallah siz baya su içiyomuşsunuz o kadar kalmanız normal ben 2 kere kalkıyorum en fazla ama sonrası sorun uyuyamıyorum 🥴
Dnmzbrcu @Meryemkale hamilelikten önce su içmiyormuşum bunun acısını ilk zamanlar çok çektim alışmak zor oldu şimdi de bırakamıyorum vucudum kendi istiyor 😁 haberlere konu olan teyze gibi hissediyorum 😄
Meryemkale Dnmzbrcu bende hamilelikten önce max 2 bardak falan içerdim şimdi baya içiyorum canım istiyor çok şüjür🙈🧿
CitLemBik Neyse ki yalnız değilmişim 34+2 lavaboya bir daha uyuyamayacagimi bile bile kalkıyorum. Birde benim bebiş ben gozumu actigim anda kipirdanmaya basliyor. Sonra uyumuyor kipir kipir 🧿 onu severken olan uyku coktaaan gitmiş oluyor 😂
Esratt 37+5 ten merhabalar☺️Uyku mu 😱unutalı çok oldu😬bir kere uyandığım zaman kesinlikle uyuyamıyorum🤪 1 de uyandım bu saat oldu uykusuzluk tan mahvoldum ama dalamıyorum uykuya😥 4 aydır böyleyim. Pazartesine doğumum var nasipse inşallah bu zombi halim devam etmez🤲 Bebeğimi emzirip hemen uyuyabilirim inşallah🤲🤲
mirka8696 Meryemkale 3 buçukta uyandım bende, kader arkadaşlarıma selam olsun😅😅 sabahı ederiz yine kesin
bendeonudiyorum Uyykulaar hharammoldu genccligimbak talan da olduuu coksevdim yalaanolduzaalimgeceeler 😴😴😴
bendeonudiyorum bendeonudiyorum eşim süper uyuyor diye sinir oluyorum yolluyorum onu yanimdan ben valla, o odada tek kisilik bazada yatiyor, ben bizim yatakta kac aydir.. oh oyle rahat ki, wc ye kalktigimda bi de of pof ediyordu kesecektim adami yeminle 😁
Meryemkale bendeonudiyorum ay yook çok şükür kocam ben kıpırdadığım anda hemen bişey mi oldu diye bakar wcye bile o kaldırıyor bazen🧿🙈
Zey3400 Benimde 16.haftam ama yaklaşık bir aydır geceleri wc diye uyanıp saatlerce dönüp duruyorum yatakta ve mecbur mutfak yolu gözüküyor 😀 sanırım vücudumuz doğum sonrasına hazırlık yapıyor😶
Meryemkale Zey3400 evet canım 🥰 bende yavaştan acımaya başladım sanırım banada mutfak yolları gözüktü 🤣