Minisannesi2904 Meryemkale amin inşallah cnm gittimde sancı falan yok bebişin keyfi yerinde 😂 nst esnasındada uyudu hanfendi uyandırdık sonra tekrar girdim babası gibi yemek yiyince mayışıyo bizimki😂
bircivcivannesi Sevgiiiy bende de öyle cins bir durum söz konusu maalesef 😂 gece bu uyku deliniyor diye akşamları erken yatmaya basladim
Meryemkale Minisannesi2904 yaa Allahım ne tatlı oluyorlar ama maşallah🙈🧿 sende hamileliğinin keyfini çıkar burda her doğuran hamileliğimi özledim diyo 🤷♀️😃
minnie123 Meryemkale ah ben ben 🙋🏻♀️ Bazen wcye kalkıp geliyorum uyuyamıyorum bazen de hemen uykuya dalıyorum tamamen değişiyor
Meryemkale Minisannesi2904 her türlü güzelliği var bunun en azından doğunca onun kokusunu alıcaksın koynunda olucak bence daha güzel 🥰
Minisannesi2904 Meryemkale ay inşallah ya 🙈 beşiği yanımda içi boş diyorum Allahım sağ salim doğsun şu beşikte yatsında sabahlara kdr ağlasın 🙈
mavis24 Meryemkale bende bi tek ben mi böyleyim diyodum ya bende 17 haftalıgım öyle direniyorum ki anlatamam kalktığımda bi daha asla uyuyamıyorum sabahlıyorum çok kötü bişey ya
1kiz1anne Meryemkale 1 gecede 6 defa wc için kalkiyorum birgun esime dedim beni yatakta bulamazsan wc de uyumus olarak bulabilirsin 😅😂😂