Hande59 Serivan ilk 2 ay biraz zor bebeğe alışmam emme süreçleri 2 saate bir gece gündüz emzirmek insan çok uykusuz kalıyor ama 3. Ayda rahatlarsın canım en azından senin gece uykuların bölünmez🤗
Hande59 Serivan bende kurtuluşun yok😜😜😜 canım tarama testleri yapılıyor mu ikili 4 lü detaylı ultrason falan sen orda yaptırabildin mi?
Serivan Renkli ultrosyon özelde ypilio ben ozelde yptm 400 tlydi 4lu tarama yok 3lu tarama 2li tarama var onlarda drvlette ypilio seker yuklemesinide devlette yptm 😊😊
Hande59 Serivan canım devlet dediğin tekirdağ devlet hastanesi mi? Yani orda yapılmıyor doğru mu anladım
Serivan Hande59 yok canm devletle şehir hastanesi ayni drvlet hastanelerinde renkli ultroyon yok canm ozelde yptrlio
Serivan Hande59 annem kaldi 2 hafta yanimda oda zaten 10 gün hastanedyk evde kalan yok suan yanmda 😊tek bakiorum esim yardmci oluo
Hande59 Serivan canım bu gün murat beye kontrole gittim dediğin gibi gayet ilgili ve güler yüzlü çok sağ ol tavsiyen için sen nasılsın?
16Hatice Serivan çok geçmiş olsun normal Doğuma doktorlar giriyor mu acaba yoksa ebeler mi oluyor sadece