Hande59 Serivan içimi ferahlattın valla allah razı olsun bende murat hoşgörenden randevu alıcam sanada çok geçmiş olsun tekrar rabbim yavrunu bağışasın
MltmMt Serivan bende çok normal istiyorum sezeryandan çok korkuyorum 🙄 ebelerin tavrı ve davranışı nasıldı acaba? En çok meral ettiğim konu 😞suni sancıyla olduysa doğum uzun sürmüştür diye düşünüyorum
Serivan MltmMt Ebelerde Gayet iyiydi icin rahat olsun Murat hoşgorene randevu al durumuna gore sezaryan normal belli olur😊
Serivan Hande59 önemli deyil canm Hayir kabul etmiolar Ama benim tansiyondan dolayi genc refaketci kabul ediolrdi bnde kimse olmadgi icin tekdim 😊
Hande59 Serivan çok sağ ol canım ya marmara ereğlisinde oturuyorum ben ondan sordum burda hiç doktor yok hastane madem güzel bende hiç başka yerlere özele gitmem sen nasılsın iyi misin?
Serivan Hande59 valla canm bende süleymanpasa oturyorum burda hastane sorunu cok özele bosuna parani verme bu hastane ozellerden bin kat guzel temiz Bende bebegimde iyiz cok sukur alşmaya calsyorum 😊
Hande59 Serivan ilk 2 ay biraz zor bebeğe alışmam emme süreçleri 2 saate bir gece gündüz emzirmek insan çok uykusuz kalıyor ama 3. Ayda rahatlarsın canım en azından senin gece uykuların bölünmez🤗
Hande59 Serivan bende kurtuluşun yok😜😜😜 canım tarama testleri yapılıyor mu ikili 4 lü detaylı ultrason falan sen orda yaptırabildin mi?
Serivan Renkli ultrosyon özelde ypilio ben ozelde yptm 400 tlydi 4lu tarama yok 3lu tarama 2li tarama var onlarda drvlette ypilio seker yuklemesinide devlette yptm 😊😊
Hande59 Serivan canım devlet dediğin tekirdağ devlet hastanesi mi? Yani orda yapılmıyor doğru mu anladım
Serivan Hande59 yok canm devletle şehir hastanesi ayni drvlet hastanelerinde renkli ultroyon yok canm ozelde yptrlio
Serivan Hande59 annem kaldi 2 hafta yanimda oda zaten 10 gün hastanedyk evde kalan yok suan yanmda 😊tek bakiorum esim yardmci oluo