Gul76 birprensesvebirprensannesi valla bende onu düşündüm normalde zayif biriyim 51 kiloyla kalmistim.56 olmustum enson suan almisimdir da burda bakiyorum 20 haftalik 3 kilo alan var ben 3vaylikken 5 kilo almisim resmen ama bilmiyorumki napicam acikiyorum yemekten ziyade cok uyuyorum elimde degil oturdugum yerde uyuya kaliyorum
birprensesvebirprensannesi Gul76 Evet benimde öyle hareketsizlikten hep bu kilo🤷. Korona sağolsun eve tıktı bizi can sıkıldıkça da yemek yiyoruz . Ama gerçekten dikkat edilmesi gereken bir durum diye düşünüyorum çünkü ödemle arkadaşım erken doğum yapmıştı 🤦
birprensesvebirprensannesi Emircan Tabikiiii. Çevredeki insanlarda ye ye bebeğe gitsin sen 2 kişisin diyor aslında kesinlikle yanlış bir algı diye düşünüyorum 🤷
haziranin25i birprensesvebirprensannesi 39+2 19 kilo aldım. Son 3 ayda 3 kg aldım ilk 6 ay aşırı kilo aldım 😂😂
birprensesvebirprensannesi haziranin25i Aha benim sonumda böyle olacak sanırım bende işte ilk zamanlar kilo aldım şimdi 1 buçuk ayda 1 kilo almışım ilk haftalar ne olduysa uçtum baya 🤭
birprensesvebirprensannesi Betulice91 Valla asla yemek yemeyi sevmeyen insandım ve kilo alamazdım çöp gibisin derlerdi hep ama ne olduysa gebelikte oldu🤭 Bide ben direk yanaktan alıyorum. 😅
Eminekrem42 birprensesvebirprensannesi 64 kiloydum hamile kaldığımda şuan 70 kiloyum boyum 1.70 çok belli olmuyor sadece belim kalınlaştı ve göğüslerim büyüdü
birprensesvebirprensannesi Eminekrem42 Göğüs büyümesi gayet normal ama göğüsler süt üretmeye başladığı için
elf-97 birprensesvebirprensannesi vücudum normaldede ödem yapyr hamilelikte aşırı boyuta taşındı bu hafta şekere bakılacak benim vücudum tuzu sevmiyor şuan mıktanutıs gibi tuzu bulup balon gibi şişiyor vücut ve çalıştığım halde böyle evde yatsam sonum felaket olur 🙃
Meryemkale birprensesvebirprensannesi 22+5 8 kilo aldım ama sanırım ödeme var ayaklarımın altı acayip sızlıyor bakalım kontrole 2 hafta var Dr ne dicek 🥴
birprensesvebirprensannesi Aaaysegulll Ayy Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲😍
Ipek0z birprensesvebirprensannesi daha az almayı ümit etmiştim açıkçası 😕 ben 6 kiloyla falan bitiririm hamileliği demiştim çünkü gerçekten çok zor kilo alan biriyimdir normalde 🤷🏻♀️