SineMina birprensesvebirprensannesi 16. Haftadayim 2 kilo aldim surekli acim bnde durduruyorum kndimi 😄
Gul76 birprensesvebirprensannesi ben 13 +3 haftamda tartildim 5 kilo almistim suan 16 ci haftamdayim almisimdir heralde 1 kilo daha
birprensesvebirprensannesi Gul76 Sanırım biraz dikkat etmelisiniz diye düşünüyorum 🤷 İleride ödem oluşabilir ve sorun olabilir😔
Gul76 birprensesvebirprensannesi valla bende onu düşündüm normalde zayif biriyim 51 kiloyla kalmistim.56 olmustum enson suan almisimdir da burda bakiyorum 20 haftalik 3 kilo alan var ben 3vaylikken 5 kilo almisim resmen ama bilmiyorumki napicam acikiyorum yemekten ziyade cok uyuyorum elimde degil oturdugum yerde uyuya kaliyorum
birprensesvebirprensannesi Goksu2259 Maşallah doktorunuz peki çok diyor mu 🤷 Bende 20 ye kadar bı 5 kilo almış olurum heralde🤭
Emircan birprensesvebirprensannesi bişey olmaz canım verirsin doğumdan sonra :) benim kullandığım ilaçtan dolayı midem agrıyordu o yuzden az kilo aldım simdi almaya baslarım artık :)))
birprensesvebirprensannesi Emircan Evet canım doğumda 10 kilo kadar gidiyor ama çok kilo almak sıkıntılı diye biliyorum 🤷
birprensesvebirprensannesi Betulice91 Aha ilerde ben🙈😅 İşte yiyen bir insan doymayan bir insan benim gibi🤭🤭 En sevdiğim😅 Sizin haftaniza gelince bende böyle olacağım sanırım🙆
Bilge42 birprensesvebirprensannesi valal ağzım da bir dk durmaz girer çıkar yerim ama almıyorum ilk gebeliğim dede almadım hiç aynı kilomla doğum yaptım gebeliğim de tam tersi kilo veriyorum ben