birprensesvebirprensannesi Aaaysegulll Ayy Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲😍
Bilge42 birprensesvebirprensannesi valal ağzım da bir dk durmaz girer çıkar yerim ama almıyorum ilk gebeliğim dede almadım hiç aynı kilomla doğum yaptım gebeliğim de tam tersi kilo veriyorum ben
birprensesvebirprensannesi Bilge42 Ben yemek yemeyi sevmezdim şimdi devamlı yiyorum kilo alabilen bir yapım varmış demekki🤷
Ipek0z birprensesvebirprensannesi tamam tamam çok şey istiyorum farkındayım ama imkansız değildi yani başaranlar vardır mutlaka 🙈🙈
Meryemkale birprensesvebirprensannesi muhtemelen ödem dicek ama bakalım hayırlısı söylicem kontrolde🤷♀️
Pink05 birprensesvebirprensannesi 32+5 1bucuk kilo aldım o da bebegin kilosu ama ilk doğumumda 30 kilo almıştım 😊
birprensesvebirprensannesi Karbeyaz12 Bı 15 le doğuma girersiniz bence gayet güzel diye düşündüm ama 🤷🙈
birprensesvebirprensannesi dumansule Maşallah maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bitmiş bile 🙈
yagmurakcali birprensesvebirprensannesi bende 14+2 yim ama -5.5 ğum daha almaya başlamadım doktor Bebeğin sağlığı iyi diyor ama korkuyorum 😦
birprensesvebirprensannesi yagmurakcali Nasıl almıyorsunuz almamayı bırak veriyorsunuz valla hayret ediyorum 🤭
Sevgi1907 birprensesvebirprensannesi doktorum iyi diyo ama cevremdekiler hep fazla diyip diyip moralimi bozuyolar
birprensesvebirprensannesi Sevgi1907 Ayyy valla bırakın iki canlıyız tabi alacağız kilo ki doğumda zaten 10 kilo gidiyor rahat yani 🤷
Mom8899 birprensesvebirprensannesi Doktor ilgilenmiyor ki, 6.haftamda kanamam oldu bi ilaç yazdı 1,5 ay sonra gel dedi gönderdi hemen, yarın gidicem inşallah bakalım ne diyecek
Pink05 birprensesvebirprensannesi yok canım yedim de ekmek hamur işi tatlı çok yemedim dikkat ettim de ilkinde 30 kilo alınca 🤣🤣
Lifebaby birprensesvebirprensannesi ilk üç ay çok bulantım oldu birsey yiyemedim kilo verdim şimdi ilk bastaki kilomdayim verdiğim kadar aldım sayılır ama bundan sonra alırım diye düşünüyorum yemekle pek aram yok bebeğe yararlı olacak seyleri yiyorum