Tugba__- birprensesvebirprensannesi odem rahatszi ediyordu arkadaşımdan biliyorum ama ınşaallah olmaz gonlunuzu ferah tutun hem olsada tombis minnos ellerimiz ayaklarmiz 😇🥰
Ipek0z birprensesvebirprensannesi daha az almayı ümit etmiştim açıkçası 😕 ben 6 kiloyla falan bitiririm hamileliği demiştim çünkü gerçekten çok zor kilo alan biriyimdir normalde 🤷🏻♀️
birprensesvebirprensannesi Eminekrem42 Kaç kilosunuz ki yani doğumdan sonra 10 kilosu gidiyor ama ödem olması sıkıntı hamilelikte fazla kilodan🤷
Eminekrem42 birprensesvebirprensannesi 64 kiloydum hamile kaldığımda şuan 70 kiloyum boyum 1.70 çok belli olmuyor sadece belim kalınlaştı ve göğüslerim büyüdü
Brcccc birprensesvebirprensannesi canım doymuyorsun ama doymak için yersen hamilelik sonunda bir 20 kiloları görebilirsn esmer ekmek kefir tüketimine dikkat et ara öğünlerine hurma ceviz gbi sindirime yardımcı şeyler ilave edebilrsn😍 hem bebek kilo almış olur😍
birprensesvebirprensannesi Brcccc Bebeğe kilo aldıracak şeyleri yiyorum fakat ara öğünlerde ceviz vs olmuyor işte yemek yemeden karnım gurulduyor baya sanki içimde yamyam varmış gibi içerde yemeeeeek yemeeeeek diye bağırıyor 🤭
esinaltintaas birprensesvebirprensannesi 14+1 haftalığız 47 kilo ile hamile kaldım halâ 47 kiloyum 🤦 istifar etmekten canım hiçbirşey yemek istemiyor
GaMZe6060 Bebeğim 21+1. Boyu 23, ağırlığı 340 gr. Ben 3.5 kilo aldım. İlk ay bilemedim 2 ile 4.ay hep kustum 3-4 haftadır iyiyim. İnşallah kilo almadan sağlıklı şekilde bebeğime kavuşurum..
birprensesvebirprensannesi Tugba__- Ödem erken doğuma sebebiyet verebiliyor ama yoksa kilo sıkıntı değil doğumda zaten 10 kilosu rahat gidiyor🤷
SevincMemis 27 ye giriyorum 9 kilo aldım doktor da hızlı gidiyoruz dedi farkındayım ama yiyesim geliyor
Tugcek33 birprensesvebirprensannesi bende aldım ama kaç bilmiyorum🤣🤣 amin inşallah Rabbim tüm hamişlerin sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin🤲🏻🥰
Esmos26 Hafta 5.5 kilo aldım 54 ile hamile kalmıştım doktorum max 5 daha alabilirsin toplam 11 kilo ile bitirelim bu süreci dedi 🙏🏻
Sedaerhan birprensesvebirprensannesi ben de çok kilo alanlara şok oluyorum ne yiyorlar bu kadar diyorum :)2 kiloydu 32.haftadan sonra aldım kilo cok aldım diyorum kendime .
birprensesvebirprensannesi Sedaerhan Ya nasıl bişey yiyesiniz gelmiyor ki 😯 Ya benim oğluşum yamyam galiba🥰
gamzeserenn gamzeserenn yiyorum tabi ama çokta hareketliyim bide bünyemden dolayı sanırım her yediğim yaramıyor :)