birprensesvebirprensannesi Buketkucuk Bende sanırım 25 e geldiğimde bı 10 kilo almış olacağım bu gidişle 🤦
Buketkucuk birprensesvebirprensannesi olsuunn bebişler de bizde sağlıklı olalımda kilo nedir verilir😋♥️
Brcccc birprensesvebirprensannesi canım doymuyorsun ama doymak için yersen hamilelik sonunda bir 20 kiloları görebilirsn esmer ekmek kefir tüketimine dikkat et ara öğünlerine hurma ceviz gbi sindirime yardımcı şeyler ilave edebilrsn😍 hem bebek kilo almış olur😍
BTSG04 birprensesvebirprensannesi benim ilk bebeğim hiç takmıyorum valla canım ne istersede yiyorum doğumdan sonra korse spor bir şekil dpzeltirim diye düşünüyorum yeterki bebeğim iyi olsun
Ipek0z birprensesvebirprensannesi 30 haftada 8 kilo aldım 😔 halbuki ilk dört ay bir gram bile almamıştım 🤦🏻♀️ neyse ki çok zayıftım kilo kötü durmadı 🙏🏼
Tugba__- birprensesvebirprensannesi 14+3 henüz kilo almadım bakalım kaç kilo olcam sağlıklı olsunlarda bebislerimiz 🤗🥰
birprensesvebirprensannesi Buketkucuk Yok canım ben ödem olup erken doğum olmasından korktum daha öncesinde arkadaşımda öyle oldu da
birprensesvebirprensannesi BTSG04 Yok canım benim korkum bir arkadaşım çok kilo aldı vücudu ödem topladı ve erken doğuma girmek zorunda kaldı ondan korkuyorum 🤷
birprensesvebirprensannesi Eminekrem42 Kaç kilosunuz ki yani doğumdan sonra 10 kilosu gidiyor ama ödem olması sıkıntı hamilelikte fazla kilodan🤷
Sevgi1907 birprensesvebirprensannesi doktorum iyi diyo ama cevremdekiler hep fazla diyip diyip moralimi bozuyolar
Buketkucuk birprensesvebirprensannesi ödem olmaması için bol bol su için inşallah hayırlısıyla alalım kucaklarımıza