birprensesvebirprensannesi Tugba__- Ödem erken doğuma sebebiyet verebiliyor ama yoksa kilo sıkıntı değil doğumda zaten 10 kilosu rahat gidiyor🤷
Tugba__- birprensesvebirprensannesi bunu bilmiyordum allah doğru zamanda sağlıkla doğurmayı nasip etsin canim ınşaallah tabi kilo önemli değil sağlıklı olunduğu sürece
SevincMemis birprensesvebirprensannesi 11-12 kiloyla bitirelim en fazla diyordu ben sonraki kontrolde zaten almış olurum 1-2 kilo daha 🤣
elf-97 birprensesvebirprensannesi 23+5 68 le hamile kaldım şuan 85 im eşim artık önümden yemek kaçırır oldu umarım doğumdan sonra verrrm 🙃
birprensesvebirprensannesi elf-97 Ooo sizin acil bence biraz dikkat etmeniz gerekiyor bu durumu doktorunuz ne diyor 🤷 Canım ödem olması sıkıntılı bu gidişle ödem olabilir vücudunda dikkat etmelisin
birprensesvebirprensannesi Sedaerhan Ya nasıl bişey yiyesiniz gelmiyor ki 😯 Ya benim oğluşum yamyam galiba🥰
Sedaerhan birprensesvebirprensannesi iştahım yok diyelim iki kilo daha alsam yeter diyorum bebişler saglıklı olsun da kilo alınıp verilir
Esmos26 birprensesvebirprensannesi hem bebek hem sen rahat edersiniz dedi aşırı kilonun iyi olmadığını düşünüyor doğum sırasında ☺️
dnzcnrb birprensesvebirprensannesi 10. haftamıza giriyoruz almadım şuan ama çok dikkat ediyorum gece inanılmaz acıkıyorum ama yemiyorum hamurişi ekmek hepsini kestim çünkü ben çok kilo alan biriyim maalesef 🙈
birprensesvebirprensannesi dnzcnrb Bende hiç kilo alamayan yemek yemeyi sevmeyen insandımm ne oldu bana anlamıyorum 🤷
Nazmiyekndmr birprensesvebirprensannesi 18 haftalığım 70 kiloyla hamile kaldım hiç kilo almadım iştahımda normal hatta bazen pek yemek yemek istemiyorum bende mi bi tuhaflık var
birprensesvebirprensannesi Nazmiyekndmr Bence bende sorun var devamlı yemeeeeek diye bağırıyor karnım 🤷🤷
Mzeynepp birprensesvebirprensannesi ben de aynıyım ve aç da değilim yeme alışkanlığımı da drğiştirmedim ama 4 kilo aldım şimdiden çok hızlı oldu. Hareketsizlikten herhalde diyorum
birprensesvebirprensannesi Mzeynepp Kaçıncı haftanız? Bende öyle aç değilim ama biseyler yemek istiyorum eee evde olunca sıkıntıdan heralde🤷
elf-97 birprensesvebirprensannesi vücudum normaldede ödem yapyr hamilelikte aşırı boyuta taşındı bu hafta şekere bakılacak benim vücudum tuzu sevmiyor şuan mıktanutıs gibi tuzu bulup balon gibi şişiyor vücut ve çalıştığım halde böyle evde yatsam sonum felaket olur 🙃