BTSG04 birprensesvebirprensannesi yani dikkat etmekte fayda vsr ama zayıfsanız bir kaç kilo fazlalık tarar etmez diyor kadîn doğum uzmanlar
birprensesvebirprensannesi BTSG04 Yani zaten kilolu değilim 49 la hamile kaldım 52 ydim en son 1 ay önce ama 1 kilo daha almışımdır tahminimce işte 🤷
idiloska birprensesvebirprensannesi 17+3 sabah tartıldım 57,8 akşam tartıldım 59,5 Akşamları şişiyorum. 53,8’le başladım 4 kilo aldım bugün eski bi komşum ay çok kilo almışsın dedi sinir oldum. Göğüsler büyüdü direk tombul gösteriyor.
birprensesvebirprensannesi idiloska Yani haftamız yakın 4 kilo çok mu bilemiyorum ama değil bence 3 buçuk aylık bebiş 4 kilo 🤷
BTSG04 birprensesvebirprensannesi ozaman iyisin canım kiloya göre değişiyor ne kadar daha alabilirsin diye
Tugcek33 birprensesvebirprensannesi bilmediğim yerden sordun ama kuzu🤣 doktorum hiç tartmadı 8 haftalıkken aynı kilomdaydım şimdi bilmiyorum🤣 ama kesin kilo aldım iştahım fena açıldı birde ikiz bebişler🙈
birprensesvebirprensannesi Tugcek33 İkizse ooo düşünemiyorum benimki ikiz olsa heralde şimdiyeli 10 kilo almıştım 🤭 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende çok istemiştim ikiz nasip değilmiş çok şükür ama 🤲
Fadime06 birprensesvebirprensannesi 36+4 83 ’le hamile kaldım 80 e düştüm başta şimdi 89 kılıyım yani 9 kilo aldım total de 😊
Borusesi birprensesvebirprensannesi işte milletin kafasında nasıl düşünülüyorsam ilk çocuğumda da öyle yaptılar 6 kilo ile doguma girdim umarım öyle olur
Buketkucuk birprensesvebirprensannesi 25 haftalığım şuan ama en son 22 haftalıkken tartıldım 10 kilo almıştım🙈 Şimdi tartılmaya korkuyorum ama 10 kilo aldığımı görünce beyaz ekmeği makarnayı hamur işini kestim belki çok kilo almamışımdır Allah’tan kilomu belli etmiyorum 68 kiloyum çokta kilolu değilim ama 😌
birprensesvebirprensannesi Buketkucuk Bende sanırım 25 e geldiğimde bı 10 kilo almış olacağım bu gidişle 🤦
Tugcek33 birprensesvebirprensannesi bende aldım ama kaç bilmiyorum🤣🤣 amin inşallah Rabbim tüm hamişlerin sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin🤲🏻🥰
Emircan birprensesvebirprensannesi bişey olmaz canım verirsin doğumdan sonra :) benim kullandığım ilaçtan dolayı midem agrıyordu o yuzden az kilo aldım simdi almaya baslarım artık :)))
Burcuarss Haftadayım 7 kilo verdim. Kilo alamıyorum maalesef. Ama bebek gayet sağlıklı cok şükür 🙏🏻 doktorum da bu durumdan memnun
Zynp16askn Burcuarss bebişin sağlıklı doğsun inşallah canım sende de gebelik şekeri mi var. Bende senin durumundayım 60 ile hamile kaldım 15. Haftadayım 55 deyim. Benimki kullandığım diyabet ilacının yan etkisi ve yaptığım diyetler