birprensesvebirprensannesi Nesrincente Maşallah az kalmış doğumunuza 🙈 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
birprensesvebirprensannesi dumansule Maşallah maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bitmiş bile 🙈
birprensesvebirprensannesi yagmurakcali Nasıl almıyorsunuz almamayı bırak veriyorsunuz valla hayret ediyorum 🤭
yagmurakcali birprensesvebirprensannesi yaaa yiyemiyorum yediğim herşeyi çıkarıyorum o yüzden 🤷🏻♀️ Galiba bünyeyle alakalı
birprensesvebirprensannesi Sevgi1907 Ayyy valla bırakın iki canlıyız tabi alacağız kilo ki doğumda zaten 10 kilo gidiyor rahat yani 🤷
Sevgi1907 birprensesvebirprensannesi evet öyleymiş ama ne bilim ya öyle diyince veremezsin falan diyolar takmıyorum ama lafta soylemeden gecmiyolar
Merve50 birprensesvebirprensannesi 16. Haftama kadar bulantı ile geçti ondan kaynaklı şimdi iştahım açıldı yavaş yavaş kilo almaya başlarım artık 😂
Mom8899 birprensesvebirprensannesi Doktor ilgilenmiyor ki, 6.haftamda kanamam oldu bi ilaç yazdı 1,5 ay sonra gel dedi gönderdi hemen, yarın gidicem inşallah bakalım ne diyecek
Mom8899 birprensesvebirprensannesi Hakkarideyiz eşimin işi dolayısıyla, 1 tane devlet hastanesi var 2 tane de doktor. Diğer doktora randevu bulunmuyor, mecburum bu doktora gitmeye 🤷🏻♀️
Gizembuluttt birprensesvebirprensannesi cuma günü 20 hafta olacak. Yaklaşık 6 kilo aldım ama hiç kilo almış gibi hissetmiyorum nereye gidiyor bu kilolar:( öyle abur cubur ekmek falan da yemiyorum her gün:) 🧐
birprensesvebirprensannesi Gizembuluttt Ayy sizde hızlı ilerlemişsiniz 🤭 Bende anlamadım hamilelikte su içsem yarıyor normalde kilo alamazdım🤷
birprensesvebirprensannesi yagmurakcali Normalde kilo alabilen bir insan değildim valla çöp gibisin derlerdi yine kilolu değilim aslında normal olmam gereken kilonun altındayım ama kilo aldım böyle 🤷
Drnzgn Borusesi o haftalarda bende hep vermiştim kiloyu 20 haftaya gitmem le baraber 4 kilo aldım şimdi 32 haftadayim toplam 8 kilo aldim
Pink05 birprensesvebirprensannesi yok canım yedim de ekmek hamur işi tatlı çok yemedim dikkat ettim de ilkinde 30 kilo alınca 🤣🤣
birprensesvebirprensannesi Pink05 Valla ben durduramıyorum devamlı birşey görüyorum hemen canım istiyor🤭