Gunesvebusra babyackgz babyackgz şuan 22 haftalığız siz kaç haftalıksınız😊 doğum için fiyat almadık en son sorduğumuzda daha fiyatlar belirlenmedi denildi sonrasında da sormadık😊
babyackgz Gunesvebusra 39 haftalığız biz 🐣 fiyat en son 4 bin demişlerdi eğer ocak ayı içinde doğum olursa eski fiyattan sonra olursa yeni fiyattan falan dediler ama
babyackgz Nonamee ben vajinusmus geçmişimden dolayı sezaryen düşünüyorum ama ümit hanım 37.haftada çatı muayenesi yaptı ve çatımın çok müsait olduğunu kesinlikle normal doğumu denememi istediğini söyledi bebeğimde küçük olduğu için çok rahat doğum yaparsın dedi denemeye karar verdim bebeğim daha kanala inmemiş bekliyoruz duruma göre belli olcak
Nonamee babyackgz ya ins gönlüne göre olur sağlıcakla bende merak ediyorum normal doğumda gece de olsa geliyormu
Brcn90 babyackgz benimde şu an makat geliş bebeğim. Henüz çatı muayenesi yapmadı. 37 de yapıcam dedi ümit hanım. Suyu gayet iyi dönebilir dedi. Bende normal istiyorum ama geliş durumuna göre bakalım kısmet.
babyackgz Brcn90 normal gözüküyor şimdilik ama bebek kanala inmemiş bekliyoruz perşembe günü tekrar gidicem duruma göre karar verecek
babyackgz Nonamee geliyordur tabi ki özel hastane çünkü bana suyun vs gelirse mutlaka ara gel diyor hep
Gunesvebusra Nonamee semih özerene gittim ben ama çok memnun kaldığımı söyleyemem açıkcası bir kaç tane sorun çıktı çok duygusuz ve resmi bir adam evet güzel inceliyor ama anne psikolojisini pek önemsemiyor.
babyackgz Brcn90 daha erken dönme ihtimali var son an dönen bebekleri bile okudum burda 🙃 benim 30.haftada döndü ama erke doğum riskim falan vardı atlattık şükür şimdide gelmek bilmiyor, hayırlısı neyse o olsun sizin içinde 🙏🏻 emeklemeyi deneyin dönmesi için
Nonamee Gunesvebusra ben çok kararsız kaldım Eray çalışkan ve Semih ozereni verdi isim olarak nasıl yapacağımı bilemedim
Gunesvebusra Nonamee bende keşke eray çalışkana gitseydim dedim hem fiyat olarak da eray çalışkan bi miktar daha uygun.
Suzii-90 masalmmm canim acini tekrar yasatmak istemiyorum ama neden kaybettin bebeğini rahim agzinda kisalik falan varmiydi
masalmmm Suzii-90 Hayır suyum geldi bebekte hiçbişey yoktu almamız gerekiyo dediler gelişmez seni zehirlemeye başlar dedi doktor
masalmmm Eray beye bi kaç arkadaşım akrabam gitti mükemmel bi doktor hatta mucize işler yaptığını Biliyorum ama muayene ücreti pahalı
masalmmm Hayır suyum geldi bebekte hiçbişey yoktu almamız gerekiyo dediler gelişmez seni zehirlemeye başlar dedi doktor
Suzii-90 masalmmm tamam iste kisaliktan da su gelir canim su gelme sebebini söylemediler mi bende 14.haftada suyum geldi ikizlerimi kaybettim bu defa serklaj yapıldı doktorum da konak da Firdevs şekerci baran tedbirimizi alalım kayıp yaşamayalım dedi şuan çok şükür yani doktorumdan da memnunum