Gunesvebusra Nonamee bende keşke eray çalışkana gitseydim dedim hem fiyat olarak da eray çalışkan bi miktar daha uygun.
babyackgz Brcn90 daha erken dönme ihtimali var son an dönen bebekleri bile okudum burda 🙃 benim 30.haftada döndü ama erke doğum riskim falan vardı atlattık şükür şimdide gelmek bilmiyor, hayırlısı neyse o olsun sizin içinde 🙏🏻 emeklemeyi deneyin dönmesi için
Suzii-90 masalmmm tamam iste kisaliktan da su gelir canim su gelme sebebini söylemediler mi bende 14.haftada suyum geldi ikizlerimi kaybettim bu defa serklaj yapıldı doktorum da konak da Firdevs şekerci baran tedbirimizi alalım kayıp yaşamayalım dedi şuan çok şükür yani doktorumdan da memnunum
Bsrrrydn Suzii-90 bende Firdevs Hanım’ın hastasıyım çok güler yüzlü ve çok ilgili her dakika ulaşabiliyorum şuan 39. Hagtamıza geldik inşallah iki gün sonra doğumumuz var 🤗
Gunesvebusra Nonamee çarşamba günü gidicem telefonla görüştüm yüzyüze görüşelim dedi inşallah iyidir herşey yolundadır 😔
masalmmm Suzii-90 Hayır suyum geldi bebekte hiçbişey yoktu almamız gerekiyo dediler gelişmez seni zehirlemeye başlar dedi doktor
masalmmm Yok hayır bakıldı rahim kısalığına öyle bi sıkıntı yoktu ama bu sefer tedbir amaçlı yapılabilir dedi bana da firdevs hanım
Suzii-90 masalmmm sende Firdevs hanımın mi hastasısın canim benim serklajimi o yapti ben memnunum bide Eray çalışkan varmış onun serklaji da iyiymiş bide onu arastir istersen
Suzii-90 masalmmm yatiyorum canim yemek yapıyorum tekrar yatiyorum biseyler yapınca çok yormadan hemen yatiyorum dikkat ediyorum yürüyüş falan yasak sen kac haftalık hamilesin canim rahim ağzı uzunluğunu her gittiginde ölçtür ben 4 ay 2 haftada bir kontrole gittim simdi yine sıklaştı kontrollerim serklajli olduğum için 20 günde bir gidicem ayda bir gidiyordum 4.aydan beri şuan 20 güne düştü kontroller
Zynphcr Özel Konak hastanesi Gülçin Aydar hanım efendi de iyi bir doktor tavsiye ederim. Her daim telefonla bilgi alabilir randevuları erken saatte alırsanız da beklemezsiniz 👍🏻 Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar 🤲🏻
Zlm4141 masalmmm merhaba canım çok geçmiş olsun öncelikle konağa gitmişken bence kesinlikle Erkan beyi tavsiye ederim ben 1.5 ay önce Erkan beyde doğum yaptım mükemmel bir doktor