seymacambayraktar kadriye25 aynen canım bende yarın gelmeyi düşünüyordum ama Tekman da görev yapıyorum yollar kapanmış ☹️
Erzurumdaannelik Demir06 merhaba Erzurum’da ben de yeniyim 🙂 nene hatun ve üniversite hastanesine birden gidiyorum
Demir06 Erzurumdaannelik merhaba bende şehir hastanesine gidiyorum ama daha tam düzen kurulamamış.üniversite hastanesini hiç düşünmedim nasıl memnun musunuz
Erzurumdaannelik Yagmurplt25 hepimiz öyleyiz çünkü heryer çok kalabalık hastane sayısı az sakin olun dikkat edin kendinize
Erzurumdaannelik ys2021 yaaaa öyle demeyin inşallah doğum kolay olur evde egzersiz yapmaya çalışın hangi doktora gidiyorsunuz
ys2021 Erzurumdaannelik inşallah hepimizin doğumu kolay sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 😍 Araştırma Hast. Dr. Ömer Erkan Yapça ya gidiyorum çokta memnunum 👍🏻 Siz kime gidiyorsunuz?
Erzurumdaannelik Medine_25 kızlar ben randevusuz gittim direk Ömer bey detaylıya aldı beni 180 TL ücreti
Erzurumdaannelik MeltemAkvaranli direk gidip ordan sıra alıyorsunuz randevuya gerek yok ben öyle yaptım
Erzurumdaannelik uykusuzbirben çok güzel az kalmış ikinci çocuk mu sizin 🙂yoksa çocuk mu ters dönmedi ondan sezeryan
Erzurumdaannelik Merineri merhaba Zeynep hanım halen bir hastane ile anlaşma yapamamış, doğumuma girmeyecekse neden ona gideyim diye düşünüp gitmedim açıkçası çünkü nene hatunda çok iyi doktorlar var
Humeyra25 Pazartesi gunu Buhara da humeyra canakcı ya sezeryan oldum cok memnunum erken doğum oldu kontrole diye gıttım doğum yaptım oğlumla evimize dondum🧿👶
Nureda28 Humeyra25 mükemmel bir insan bnde kontrol için gittiğimde 31 haftalık erken doğum yaptım ama o kadar ilgili ve eli hafif ki çok şükür erkenden toparladım
Nureda28 Erzurumdaannelik bn 14.haftadayım ancak önceki gebeliğin buhara hastanesinde Humeyra hanıma gittim çok çok memnun kaldım ancak şuan maddi durumdan dolayı araştırma hastanesine gdyrm