Nureda28 MeltemAkvaranli bn grdm aynı normal ultrason gibi ama renkli organlarına kadar herşeyi detylı görünüyor herşeyin ölçümü yapılıyor
seymacambayraktar seymacambayraktar yani ben yorumları okudum bazı doktorlar 10 dakikada detaylı ultrasonda bakıyormış bazıları 30-40
ys2021 Erzurumdaannelik inşallah hepimizin doğumu kolay sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 😍 Araştırma Hast. Dr. Ömer Erkan Yapça ya gidiyorum çokta memnunum 👍🏻 Siz kime gidiyorsunuz?
Erzurumdaannelik ys2021 bende ona gidiyorum 🙂 ayrıca nene hatunda Sibel hanıma gidiyorum aşırı iyi bir doktor ama o hastanede ebeler doğum yaptırıyor 🙂 Ömer bey kendi giriyormuş Doğuma
Medine_25 maria12 22+0 olduk oğlumla mısır koçanı olmuş paşam siz kaç haftaliksiniz Erzurum da nerede oturuyorsunuz 😊
Kubra-kurt-aksoy uykusuzbirben merhaba Atakan hoca dediğiniz kim aceba nerede nasıl randevu alınıyor yazar mısınız ? ☺️
uykusuzbirben Kubra-kurt-aksoy üniversite hastanesinde prof doktor kadın doğum uzmanı. Ayrıntılı ultrason bakıyo. 160 lira Bi ücreti var