uykusuzbirben seymacambayraktar sendende canm bnm. aklına takılan bşy olursa sorablrsn brbrmze yardımcı olabiliyosak ne mutlu bize.
ys2021 seymacambayraktar formda sıkıntı olduğu için yeni geldi bildirimler cevaplanmış sorularınız yine de farklı birşey sormak isterseniz bende yardımcı olurum 😇
kadriye25 Üniversite hastanesi için randevu numarası vardı oradan arayıp şansımı deneyecem Atakan hoca için
Merineri Merhaba anne adaylarım. Ben de Erzurum’dan 10 haftalık hamileyim. Zeynep Kamalak’a gidiyorum muayenehanesi var terminalde. Çok da memnunum, çok ilgili ve bilgili.
Erzurumdaannelik Merineri merhaba Zeynep hanım halen bir hastane ile anlaşma yapamamış, doğumuma girmeyecekse neden ona gideyim diye düşünüp gitmedim açıkçası çünkü nene hatunda çok iyi doktorlar var
darkblue__ Erzurumdaannelik Buhara hastanesinde özgür dizili hocaya gidiyodum o kadar kibar ilgili ,dinleyen baska bir doktor daha gormedim tavsiye ederim.
kadriye25 seymacambayraktar canım şimdi Ragıp hocanın asistanı ile konuştum direk gelmeniz lazım dedi. Fıs kesip öyle hasta alıyor dedi. Sende ara istersen 0442 344 66 66
seymacambayraktar kadriye25 ben gül demete gidiyorum Buhara da ona sordum direk gitmeniz yeterli dedi canım çok sıra olmuyormuş zaten sadece bununla ilgileniyormuş Ragıp hoca