mommysweet Sukran_inc hadi ya 😔 dediğim gibi yapabilirsiniz telefona hatırlatıcı koyun her saat başı 1 bardak 🥰
Sukran_inc mommysweet midem çok bulanıyor su kokuyor gibi geliyor. Zaten ağır geciyor mide bulantısı beni mahvediyor. Ama teşekkür ederim sizin dediğiniz gibi de yapmaya çalışacağım😊🙏🏻
sedefyrs1101 Hamilelikten önce aklıma bile gelmezdi su içmek oyüzden pek alışkın değilim uygulama indirdim telefona hatırlatıcı bildirim geldikçe içiyorum 😅
Selenbale13 Sukran_inc canim su icemiyorsaniz bir sürahinin içine sevdiğiniz meyveleri atin şu kokusu gider hem rahatlıkla içersiniz şu hayattir
sedefyrs1101 mommysweet Su hatırlatma-İçme suyunu hatırlatın diye Bi uygulama canım sabah kalktığın saati akşam yattığın saati yazıyorsun ona göre belirli aralıklarda bildirim gönderiyor sana :) Ben geç yattığım için bana 1buçuk saatte bir gönderiyor 😅
Mervefdnc16 Azrabetulunannesi Bilmiyordum içesim zaten gelmiyor içtiğimdede birden içiyordum dikkat ederim 🙂
bilgs15 mommysweet Ahh ben hiç içemiyorum daha doğrusu aklımın ucundan geçmiyor, soğuk maden suyu yada içe tea içiyorum arada öyle pek sıvı tüketimim yok 24 haftalığım bazen 3 günde 1 bardak diğer sıvıları saymazsak eğer , napacağım ben 🥺
mommysweet bilgs15 seninde baya azmış be canım 😞 zorlasan biraz kendini kendine sürahi yap içerisine tarçın falan seviyorsan veyahutta limon böyle daha da sevebilirsin 🥰😇 umarım başarırsın 🥰