-Esraa21 benim cildim kuruyor ama çok terlediğim için bazen bende kaşıntı sorunu yaşayabiliyorum. Karnım özellikle gerildikçe kaşınıyor ama Allah’a şükür dayanılmayacak gibi değil idare ediyorum. Bol bol nemlendirin teninizi ılık duşlar alın iyi gelir 👍🏼

Bende banyodan sonra bütün vücuduma uni baby’nin vazelinini sürüyorum anca fayda ediyor. Bütün kıyafetlerim beyaz beyaz deri oluyor dökülüyor her yerim 🤦🏻‍♀️

Hccrr1 bende aynı durumdayım bi yakınım da ayni bu sekilde kasindi ama 0 catlak ile bitirdi darısı bize 😃

Hccrr1 bizde 30 olduk yağ kullanıyorum yatağa geçmesen önce ama biraz zaman geçince başlıyor kaşıntım. Mustelanın çatlak önleyeciği yağını kullanıyorum

-Esraa21
      Canım bendede çok kaşıntı oldu şuan 19+2 yim kaşıntıdan uyuyamıyordum ve vücudumun heryerini kupkuruydu en son korktuk acaba başka bişeymi diye doktora gittim. Cildin çok kuru o yapıyor dedi hatla uyuz bile olabilir dedi o derece kaşınıyordum. Sonra bana nemlendirici krem ve nemlendirici şampuan yazdı kullan geçerse unut gitsin kuruluktandır dedi kullandım nemlendiriciyi halada kullanıyorum artık kaşınmıyorumda. Duştan çıkınca tüm vücuduma sürüyorum.

-Esraa21
        nemlendiricinin markası ürederm
        şampuanın markası seranem
        eczanelerde mutlaka bulunur ben ordan TEM’in etmiştim gerçekten çok faydası oldu.