Kızlar hamilelikte aşırı kuruma yaşıyorum ve hafif de olsa kasidigim yerler kızarıp kanıyor ayni durumu yaşayan varmı neler kullanabilirim
Hamilelikte kuruyan kaşınan cilt
-Esraa21 ah canım hiç sorma günde 3 lt su icmeme rağmen dudaklar bir yandan suratım bir yandan kabul atıp pullaniyor dudaklarımın kenarı yirtiliyor bol bol nemlendirmekteb başka çare yok ben normalde normal karma ciltler ürünleri kullanırdım şimdi gittim kuru ve hassas ciltler için kremler aldım yüzüme Nivea aldım rossmanda indirimdeydi kuru ciltlee için bir krem sadece yüz için birde neutregena mavi kutu var tüm vücuda el yüz her yere onu aldım yüzüme de aşırı kurursa onu suruyorum suanlik memnunum dudağa blistex iyi diyorlar o neutregena mavi kutuyu vücuduma da sürüyorum ve hergun dalının bebe yağını kullanıyorum karnıma vs biraz da olsa hafifledi kurumalar şükür bol su iç birde mutlaka
Bacaklarım özellikle ya kepek kepek gibi inanamadım
-Esraa21 ben de yasadim dustan cikinca tüm vucuduma niveanin bebek yagini suruyorum icinde badem yagida var cok guzel nemlendiriyor pul pul dökülüyordu benim de 2.5 litre en az su iciyorum suan skntim azaldi cok sükür
Bende de alt dudak kuruluğu çok fazla 😓😓 yara sürekli alt dudağım 😩
meraklianne1 onerilerde blistex vardı sene istersen :)
Göbek ve basenlerde kaşıntıısı olan var mı
-Esraa21 tatlı badem yağı çok çok iyi bide parlaklık veriyo
meraklianne1 küçük tüp arko krem klasik dene yaydırma ama beyaz kaldın yeniliyor resmen deri atıyor bnm kendimi bildim bileli var bu sorunum ama dışarda kullancagında blistex nane aromalı olanı iyi gldi
Ozge3_prsk benim oluyor kollarım da bile
Ozge3_prsk benim göbeğim 1 haftadır aşırı kaşınıyo elimde yağ şişesiyle geziyorum resmen , gece bile uyanıp kaşıyorum dayanamayıp ,çatlama öncesi alarmmı bilemedim 🙁 29. Haftadayız bu arada
-Esraa21 benim cildim kuruyor ama çok terlediğim için bazen bende kaşıntı sorunu yaşayabiliyorum. Karnım özellikle gerildikçe kaşınıyor ama Allah’a şükür dayanılmayacak gibi değil idare ediyorum. Bol bol nemlendirin teninizi ılık duşlar alın iyi gelir 👍🏼
Masal2020 denycem canım inşaALLAH sağol
Bende banyodan sonra bütün vücuduma uni baby’nin vazelinini sürüyorum anca fayda ediyor. Bütün kıyafetlerim beyaz beyaz deri oluyor dökülüyor her yerim 🤦🏻♀️