EdanurZ Alfabetaa beni muayene etmedi doktorum canım çarşamba günü eder mi bilmiyorum ama çarşamba 40+1 oluyoruz
EsraYe EdanurZ Öyle abarttıkları kadar değil canım 2 parmağıyla jel sürüp bakıyo sadece 15 sani kadar sürüyo en fazla
asra42 @Alfabetaa 40+4 le hiçbir belirti yokken sabah 7 gibi suyumun gelmesiyle hastaneye gittim dogurdum geldim 😊ansizin oluyo hepsi vakti vardır merk etmeyin😇pazartesi günü dogum yaptim 1 haftalik olduk bile cok şükür 🤲🥰Rabbim sagliklica kucağınıza almayi nasip etsin🤲
Alfabetaa asra42 aminn güle güle büyüt canım🌸 evet herkes öyle diyorr dediğin gibi vakti zamanı var ama beklemek yoruyor insanı sende bilirsin😅
EdanurZ EsraYe aynen daha önce bakmıştı doktor 33 haftalıkken nst de sancı çıkmıştı o zaman muayene etmişti hiç bişey anlamadım 🤭
NisaNur01 Ben Almanya’da yaşıyorum hamile kaldığım ilk aydan beri burda bize alttan muayene yapıyorlar hep çatı muayenesi yapılıyor Türkiye’de sanırım sadece son ayda alttan bakıyorlar
EdanurZ EsraYe bencede bakmıştır ama hiç bişey demedi 😂 demediğine göre aıkıntı yoktur herhalde 🤭 çarşamba açıklığa bakar mı bilmiyorum ama 🤭
Alfabetaa Fazis seninkinün eli kulagındadır artık kaçısı kalmamış inşallah sancılarım gelir bir an önce 🙏🏼🌸
Fazis EdanurZ yarın randevum var canım nstde duruma bakılacak ondan sonra hafta içine suni sancı için gün verilecek büyük ihtimalle
Fazis Alfabetaa ayy inşallah canım benim inşallah 🙏🏽 gecem gündüzüm kalmadı inanın sancım tuttu mu tutacak mı diye
asra42 @Alfabetaa valla anlıyorum sizi son zamanlar ağlıyordum dog artik diye en son pes ettim biraktim kendisi geldi😁
Alfabetaa asra42 sabah uyanıyorum bu gecede doğmadı diye kalkıyorum. Gece yatıyorum bu günde doğmadı diye uyuyorum😂😂